• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Islerimi halletsem de uyusam. Aslinda smdi uzanirim ama karnim cok şisti. Boyle hemen yatarsam kilo yapar agri yapar.YOrgunum ay nebilimm en iyisi oturiyim bidaha bidaha kk ya bakim :-D

bugün laf atmasaydım,sen konuşmaya gelir miydin ? Kim bilir ne zamana ..parmağımdaki yüzüğü sordun bende benimdi dedim...sana gerçeği de söylediğime göre..aslında adam olsan tek bir engel yok aramızda...ama senin de bu konuya takıp kafanda evirip çevirmene sevindim..tek başıma yaşamamışım acımı en azından...o 1 yıl öncesini konuşurken(o lanet olası günü)bile gözlerimiz gülüyordu hatta bana kasma kendini gülesin var ama engel oluyorsun kendine dedin...öyle..sen varsan neden gülmesin ki yüzüm...asıl sen yokken buhranlardayım sevgilim...

Herkes gitti bir tek ben kaldım.bende gitmek üzereyim bunu hissediyorum.3 5 gündür gülmeye başladım. Sanki seni unutuyorum.ama ben gitmek istemiyorum.seni bırakamam sensiz yaşayamam .yoruldum tükendim .sanki kalbimi kerpetenle yıkıyorlar .içimde kocaman boşluk .seni seviyorum özlüyorum .çocukluğumuza dönmek sana sarılmak istiyorum. Hayat beni seni bizi yordu .kırdı parçaladı sen gittin ben kaldım misağmıyım bilmiyorum

Yarın hayatımda ilk kez kalacağımı yüzde 100 bildiğim bir sınava gireceğim
Nasıl bu kadar anlayamadım isin içinden çıkamadım anlamadım
Büt görmedik de demeyiz artık
Sgdbdbnd bari bütte kalmasam

Back