• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gel yanıma bana bikere abla de nolur gel yoksa ben gelicem kimse umrumda değil senden başka

Girmediğim bir ALES var idi. Hadi ona da girelim.
Var mı başka girmediğim sınav?

Planladığım gibi davranabilme şansını bana vermeli:dua::dua:
Bu defa her şey nasıl da başka olacak, ben başaracağım. İnanıyorum. :KK33:

Daha ilk kpss ünitesinden kafayı kırdım, kabus gördüm.
Hükümdarlar topluluk isimleri falan, hükümdar adı söyleyerek uyanmak ne ya. :KK57:

Zamanı hızlandırmak ve bir an önce kış mevsimine geçmek istiyorum ki bahar ve yaz hemen gelsin. Sonbahar bitiriyor beni. Bir kasvet, bir kasvet... :(

Offffff of! Çeşmelerinden Nutella akan bir diyara gitsem, fıstıklı sarmadan evim olsa, şöbiyetten masa sandalyem, kaymaklı ekmek kadayıfından elbiselerim olsa, profiterolden takılarım:KK14:
Hayaller hayatlar, benim adamı tatlıcı mı yapsam ne yapsam, kurs var mıdır ki acaba:KK64:

Tamam çorbayı yaptım da, ana yemek ne yapsam ööööf.

Yine aynı döngü
Başta olabilir dediğim şey,iki dakika düşününce içime öküz gibi oturuyor.
Niye yaa,
Allahım hadi ama lütfen göster mucizeni artık.
Bitsin bu belirsizlik,

En çok neyden korkuyosak onunla sınanırız diye bir şeyin gerçekliğine inanmak istemiyorum korkuyorum

İğreniyorum sizin gibi omurgasızlardan. Az kaldı...

1 Ekim itibariyla başlayan burun akıntısı/ tıkanması, hapşırma, boğaz ağrısı, halsizlik, kırıklık.. Hoşgeldin kış, bütün bunlara rağmen en sevdiğim mevsimsin <3

Rabbim teşekkür ederim, geçmiş yaşımda zaman yavaşlasın diye çok söylendim ve sanki kabul olmuş gibi normalde bu aylarda "ne hızlandı zaman" demem lazımken "aaa daha saat erkenmiş" diyorum :))

Bir an önce eve gidip kitabıma başlamayı istiyorum. Çok çalışmalıyım.

Dum spiro spero.

Toplam 30.000 konudan 20.000'ini taşıdıktan sonra salatalık kemirip varış noktasına az kaldı gazı kökle diyerek kendinle yarışmak normal değildir değil mi:deli:
Hehehe ben normal değilim zaten:KK70:

Isteklerim ne cok artti bi anda. Hangi birine odaklanacagimi sasirdim..

Yeni bir is mi desem..
onunla bi gelecek mi desem..
peki ya o oburkusu...

Aklim dop dolu artik doldum tastim.

Sanirim en yakin zamanda ilk istegim adam gibi bi ise girebilmek. En fazla haftada 45 saat calisacagim... sonra da Askimla hayatimizi birlestirmek en hayirlisiyla :)

Back