• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Filmlere ve dizilere bakıp ozeniyorum. Çevremdeki arkadaşlarımın hayatına bakıp ozeniyorum. Elbette kimsenin hayatı kusursuz değil ama herkes gibi işte. Bazen güzel bir olay yaşıyorlar sonraki gün bir kötü olay. Oysa kendime bakıyorum güzel bir şey yok. Başarılı olmak istiyorum olmuyor, güzel olmak istiyorum olmuyor, sevilmek istiyorum olmuyor, beğenilmek istiyorum olmuyor ,normal olmak istiyorum olmuyor. Hani o mucizeler? Bir şey hep ters gider sonra bir gün hayatın bir dönüşü olur ve çabaların sonuç verir. Oysa benim hiç değişmiyor. O filmlerde olduğu gibi çok agladiktan sonra bir güzellik çıkmıyor karşıma. Herkes teselli veriyor ama sonuç yok. Nerede o mutlu gunler

Allahim nasil aklim cikiyor ona bir sey olacak diye :( neler dusundum oyle gece. Iyi olmali o! Ben kotu olayim o iyi olsun! Canimin diger yarisi hep iyi olsun! Ben her seyi unutmaya raziyim ne yaparsa yapsin. O huzur buldugum sesi bi kez daha duysam her seyi unuturum zaten. Ben ya cok safim ya da deli divane asigim. :(

Allah nazardan, hasetten, kötü enerjiden korusun. Kimseye eşimin beni ailesine nasıl savunduğunu, her şeyi bırakıp beni seçtiğini söylemiyorum. En iyi bildikleri erkekler bile ara ara sapıtıyor, 3,5 senede tek fire vermedi benimki. 1 kere bile üzmedi. Burdaki konulara bakınca benimki uzaylı galiba diyorum. Şükür eşten yana yüzüm güldü. Bir de ben bekarlığı özledim diye adamı kaybediyordum nerdeyse. :D

Yahu...
Ya sabir...
Bikkinlik geldi artik yogunluktan. Bu kadar cok calismak bence hic insani degil. Cok sukur haftasonum var ama haftaiclerim tamamen iptal. Bu calisma sartlari insani calismaktan sogutuyor. Sabah 8 aksam 5 tamamen hayal urunu oldu benim icin.

Sanirim mutlulugumun formulu is degistirmek. Ama ona da yemiyo iste. O kadar borcun ortasinda, kolay mi maceraya atilmak...

Yoruldum ama ya. Allah im sen affet

Eşimin bir yakını.. Müthiş salak..bilmediği konularda profesör kesiliyor mübarek.. Gerizekalı nın dibii.. Yok kilo fazlamdan ve yaşım gereği yaşamam olağanmış.. Muhtemel hastalığı.. Yok kötü huylu olması %25 30 muş.. Embesil.. :)) sende bu tipsizlik ve hayat kadını partnerinle vebalı yada kolera mikrobu taşıma ihtimalin % 99 dur.. :))) Heyy allaa mm.. Sabır ver... Salon kadını çizgimi bozdurmaaaa yarebbimmmm

evet imtihandı çünkü o kdar kafa rahatlığından yıllardır kimseye gönül vermeyişimin rahatlıgından bu hale düşmek imtihandı .zaten ben senin suretine bakmamıştım gzlerine bakmıştım ve ordan kalbime akmıştın. Sende ardına bakmadan uçup gitmiştin İşte o gün bugündür İmtihandayım.

Dayanacak gücüm, özleyecek takatim kalmadı artık. Lütfen artık gel. Çabuk bitsin günler. Çok özledim, çok saydım günleri. Çok düştüm sensiz kalktım. Sen yoktun elimden tutanım huzur adamım. Çiftleri izledim hep, baktım bizden bir şeyler aradım. El ele gezenleri görünce mutlu oldum insanlara bakarak. Sevgi ne güzel şey dedim içimden. 365 koca gündür yoksun sevdiğim.. Koca sene.. Ellerini tutmak gibi basit bir eylemi özledim. Askerlik kadına aşkı öğretirmiş. Seni çok sevdiğimi bilirdim de bu kadar olduğunu bilmezdim.

Belki bir gün girer buraları sana okurum. Belki çoluk çocuğa karışırız seneler sonra görürüm tesadüfen sana okurum. Haddim değil ama bence ben seni annenden bile çok özledim. Senelerdir hayatımdasın seni artık parçam gibi görüyorum sevgiliden-nişanlıdan ziyade. Çocukmuşsun gibi meraklanıyorum. Kışın üşüdüm, hasta oldum dağ başında yazdığında içim sızladı. Ellerin çatladı, soğuktan ağlıyorum diyordun nöbette ben burda ağlıyordum biliyor musun? :KK61: Asker yolu çok zormuş. Kadının aşkının bir sınavıymış. Allah'a şükür, 34 gün geçsin bu sınavı başarı ile atlatıp boynuna sarılmayı kazanacağım ödül. :sampiyon:

Back