• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gece gece neden ofisteydi hem de haftasonu.. ofise kız mı attı nedir.. ofise kız atsa diğer odaya atardı herhalde rahat rahat takılırlar, çalıştığı odanın ışığı açıktı, ne alaka.. çalışıyordur belki de.. bana ne ki bana nee...

Şimdi daha sabah,midem bulanıyo,ama yemek zorundayım.
Bel ağrısı baş ağrısı birleşti,uykular yarım yamalak,iki kişilik vücut şimdiden ağır geliyo. İlk aylardan 4-5 kilo aldıysaam...Doğuma kaç kiloyla girerim acaba?
30 yaşına kadar 50 kilonun üstüne çıkmayan bu vücut,daha büyük rakamları kaldırır mı? Ayak bileklerim şimdiden ağrımaya başladı,ben bitmişim.
Çocuğun cinsiyeti üzerine bahse giren değerli akrabalarım,kaç kilo alacağım konusunda da,bahse girmişler midir?

Şu hayatta bir kere istediğim şey olmaz mı be?
Hayatım boyunca hep ezik ve sessizdim. Öyle çok başarılı değildim, zeki değildim, güzel ya da sevimli değildim
Hep dalga gecerlerdi benimle
Hep her anlamda başkaları tercih edilirdi gözümün önünde ama ben hep susmak zorunda kaldım
Çirkindim, başarısizdim...
Bu yasa geldim kendimi sevmeyi bilemedim çünkü hayatta hiç beğenilmedim. Bir kere olsun beni beğenen ya da düşünen de olmadı
Hep başkalarının hikayelerini dinledim kıskandım
Okul hayatım liseden itibaren kötüydü
Cabaladığımda da basaramadim
Her şeyden biraz bildim ama hiçbir şeyi tam bilemedim
Okul bitti is yok ortada.
Sağlık ise gittikçe bozuluyor
Ailemle sorunlar yaşıyorum.
Dua ediyorum sonra bakıyorum her şey daha kötüye gitmiş
Çaba harcamaktan yoruldum
İnsanların hayatını kiskanmaktan yoruldum
Beğenilmek ve sevilmek nasıl bir şey daha hayal etmeye çalışmaktan yoruldum
Sonra hatalar yaptım
Çünkü yalnizdim, umutsuzdum.
Bir dakikalik mutluluk için olmayacak hatalar
Sürekli bir vicdan azabı, sürekli bir nefret
Neden kendimi sevmeye çalıştıkça daha kötüye gidiyor...

Ruh halim hiç iyi değil. 4 yıl önceki duyguları ve bunalımları yeniden hissetmeye başladım. Sürekli ağlama halindeyim. Bu ara gördüklerimin etkisi de çok fazla ama anlayamıyorum. Allah'ım sen hayırlara çıkar.

Niye bu kadar çok içim sıkılıyor Allahımmm..
Niye bu kadar tersimden kalkmış gibi bir gün geçiriyorum, saçmalıyorum, gerginim, agresifim, içimdeki agresif enerjiyi atmak istiyorum, birilerine saçma sapan gereksiz yere patlamaya hazırım...
Bunu çok eskiden yaşamıştım en son ve bu halimden nefret ediyorum!
Oturup sinirden ağlıcam resmen.
Yine merkür geriliyor, mars aslanda falan ondan mı acaba:işsiz:
Sakinleşmem lazım.

Son düzenleme:
Back