• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hala onu bu kadar çok sevdiğim için kendimi hayretler içinde izliyorum.:KK57:
biraz normale dönse keşke.
ilk kez uzun süredir aynı kişiye bu kadar deli divane aşığım. hiç bitmiyor. aksine hep çoğalıyor.
şaka gibi. :işsiz:
korkuyor insan bu kadar fazla tutkun olunca.
başa bela valla. oofff...:işsiz::KK14::kahve:
hem çok güzel hem de zorlayıcı. değişik bi his.

neyse ben game of thrones'a devam edeyim. fantastik dünyalarda kaybolayım biraz. :KK55::KK45:
sonra yine bal aşkımı düşünürüm.:KK60::KK53:

Sadece birinin omzundan tutup sana hak veriyorum demesini isterdim
Şöyle yap böyle de demesini,herkesin akil vermeye çalışmasını değil
Sen elinden geleni yaptın uğraştın hala uğraşıyorsun çabaladığını biliyorum demesini isterdim
Ve bunları anneme söylediğimde annemin susup bana saçma sapan bir cevap vermesini değil anlayıp bir kere olsun içimin açıdığını anlamasını isterdim

Şu an aklımdan ona dümdüz saydırmak geçiyor.
Be adam, be nankör adam, be vicdansız, halden anlamayan, nankör, vefa nedir bilmeyen gurur yoksunu insan evladı..
Sevgisiz, duygusuz, hissiz, taş kalpli..
Ne istedin be benden? Ne ?.. Ne girdin günahıma?
Ayıptır, günahtır bunu sana söylemediler mi? Allah korkusu yok mu sende hiç ?
Buzdolabına sarılsam senden sıcak.
Yüreğin ,gözlerin,sözlerin buz gibi içimi üşütüyorsun.
Bencilliğin ile yine zirveyi kimseye kaptırmadın.
İyiye güzelliğe dair bir ışık hiç mi olmaz?
Seni Allah ıslah etsin.

Şeye sinir oluyorum..erkeklerin.. ben şöyle ten rengi isterim şöyle göz rengi şöyle kaş şekli şöyle bacak gibii.. Ismarlama işlerle yola çıkarsan.. Çakma ilişkiler yaşarsın gardaş.. Sadece yorulursun!!! Duygularının sesini kim duyuyor ona bakacaksın.. Kim seni anlıyor.. O zaman bizlerde dünyanın sadece biscolata erkeklerle dolu olmasını isteyelim.. İstiyoruz.. Biscolatalarla sevişmek isyoruz.. Kaslı kolları sarsın belimizi.. Hadi bakalım.. Buyrun burdan yakın!!! Bulmuştaa bunuyor köftehorlarrr!!!!

Şu anda kafamdaki karışıklık gitmiyor,gitmiyor işte! Ne yapacagım ben!Şu güzel işlerim ne zman yoluna girecek acaba . Hamdolsun Rabbim sana ama gönder artık şu kalbimdekini valla işin içinden çıkamıyorum . Net bişey oluşmuyor kafamda yada hata bende mi acaba. Kesin bendedir kesin :KK34: ah akasya..

Ben sevmediğim ve değer vermediğim bir insan için asla zaman ayırmam.. Hatta birini sevmediysem ve rahatsız olduysam.. Uzaklaşırım, aramam hatta adeta resetlerim.. Hiç yokmuş görmemiş gibi davranırım.. Sevdiklerim içinse hep fırsat yaratmaya çalışırım.. Elimden gelenin en iyisini yaparım, her daim arkasında olurum.. Yanımda olsada.. uzakta olsada.. Böylee...

Hadi ama Mahperi dediginle yaptigin birbirini tutmuyor! Sen kimi kandiriyorsun kendini mi cevreni mi? Bu nasil dusunce yapisi kendimi taniyamiyorum artik ben. :( onun farki ne hep sorarim kendime hala bulamadim. Onu digerlerinden ayiran ne?

Back