Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Deprem 6.5 diyor Of çok fena olmuştur Muğla, geçen İzmir'deki de felaketti şimdi 5 civarı falan hissettik.
Geçmiş olsun başladık yine.. :/
Kandillinin sitesi ihtiyaç anında ulaşmak mümkün olmuyor valla çok uzun sürdü, Allah yardımcıları olsun

Uy
Uyumak istiyorum yaaaaaa

Pardon yanlışlıkla etiketledim

Pardon yanlışlıkla etiketledim

çok boktan bi hayat geçirdim, halen de geçirmeye devam ediyorum. 2015, 2016 çok boktan geçti, 2017 onlardan da kötü. eşimin de kötü geçiyor. işsizim, çocuğum da olmuyor. bir zamanlar istemiyordum şimdi istiyorum. genetik bir hastalığımın olduğunu öğrendim, çocuk sahibi olmam çok zormuş. bir tane mucize gerçekleşti geçen aralık ayında, tüp bebeğe başlamadan önce. yavrum istemedi bizi, 3.5 aylıkken gitti. toparlayamadım, sonra meb mülakatlarına hak kazandım, ona çalışınca bebeğin üzüntüsünü unuttum. mülakatta hakkımı vermediler, düşük aldım. 2 gün önce de atanamadığımı öğrendim. bundan 5 gün öncede tekrar hamile olduğumu öğrendim. 2 yıldır bir kapı açılıp bir kapı kapanıyor ama açılan o yeni kapı da kapanıyor. bu seferki 5 haftalık. sabahtan beri kasıklarım ağrıyor. kese görünmedi, dış gebelik olabilirmiş. artık son noktadayım ya. dış gebelikse tüplerimi kaybedebilirim. arkasına haciz gelsin, eşim işten atılsın, bir tek ölüm kaldı geriye. bebek için atanamadığıma üzülemedim bile. normalde duvarları yumruklamam lazım ama hisseder diye gıkım çıkmadı. öteki yavrumu karnımda çok sevmiştim, bırakıp gitti. bunu o kadar sevmiyorum, çekip giderse dayanamıcam yine. bazı insanlara bakıyorum, bazen çok kolay gerçekleşiyor herşey. ben sevdiğim adama kavuşmak dışında mücadele etmediğim bir şey hatırlamıyorum. her sürecim zorlu geçti. yani bir bebek bir de asgari ücret de olsa evden çıkabileceğim bir iş istiyorum. çalışmak isteyen herkese iş var diyene artık kin duyuyorum, temizlik şirketleri bile dönüş yapmadı bana. o kadar vahim durumdayım. bari bebeğe birşey olmasın hayat, nolur. bu seferlik kabul et.

Eee'si öyle be hayat!
Senin icinde yuvarlanip gidiyoruz
Sayende bazen aglayip, bazen gülüyoruz
Durup durup kendimize sorular soruyoruz
Cevabini bilsekte, bilmemezlige veriyoruz
Sen nasilsin be hayat?
Varmi bize oynayacagin yeni oyun?
Varmi bize gösterecegin baska bir yolun?
Yada söyle: Ne zaman gelecek senin sonun?

insanlara değer vermek gereksiz geliyor artık, bizi üzmelerine neden izin verdiğimizi anlamıyorum. senin için değerli olan insan bakıyorsun karşıdan onun için çok farklısın değersizsin. vazgeçmeli insan kendine değer vermeyen kişilerden bazen kendinden bile mutluluğun sırrı . hiç bir şeyi takmamak zor olsa da bunu başara bilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…