Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Canım çok sıkkın be.Sayfalarca yazasım var elime kalem alacak halim yok,bende buraya yazayım dedim.Büyümek hic güzel değilmiş.Hayatin acı gerçekleri giderek daha da gösteriyor kendini.Giderek anlıyorum ki içinde hiç iyilik olmayan merhametten nasibini almamış insanlar varmış.Zannederdim ki herkes özünde iyidir.Değilmiş işte.Sonra derler ya hayat size buraya gelirken gül bahçesi vaadetmedi.Nasıl da doğruymuş bu söz.Zannederdim ki yeterince çalışırsan her şey olur.Yok iste öyle değilmiş.Her şey senin elinde değil.
Çok bocaliyorum be çok takiliyorum taşlara.Hayatımda ilk kez gidişattan mutlu değilim umudum çok az gelecek için.Hayati,insanların riyakarligini çekmek istemiyorum.İnce hesaplar yapmak istemiyorum,yüzüne samimi olup da arkasından atıp tutmak istemiyorum.Mutsuzsam çekip gitmek istiyorum direnmek istemiyorum artık.
Annemi çok seviyorum ama beni o kadar yoruyor ki söylüyorum etkileniyorum diyorum ama hala yapıyor.
Çok yorgunum yeter diye kafami duvara vurmak istediğim anlar oluyor.Hayatla başa cikamiyorum yaşamayı beceremiyorum.

İnsanların özüne ulaşmak zor oldu. Kendim gibi sanıp insanlara çok şans verdiğim oldu. Sandım ki sorgular ve anlar. Hayır hemen kabulleniyor bazıları hayatın kötülüğünü, çıkarcılığını.
Bir gün biri o güveni kırdı, birilerini üzdü, onlar da artık güvensiz biri oldu diğerlerini de öyle gördü ve oradan tüm insanlığa yayıldı sanki. Herkes diken üstü.
Bazen kötüleri de anlıyorum. Ama çok sürmüyor.
Özüne değsen bile birinin o anda kırılma, yenilme korkusuyla kaçıyor sanırım bazı insanlar da.
Ama çok yorucu gerçekten, her şey zorunluluk benim için bu dünyada. Ceza gibi.
Kimseye benzememek isteyip kaçsam da hayat çekiyor bir noktada kendine.

Derler ya dizideki filmlerdeki gibi aşk istiyorum; bu istek o karmaşayı, yalanlar dolanlar içinden sıyrılmaya çalışmayı kapsamıyor.. Gerçekte olması çok güç güzel bir güven, aşk duygusunu anlatıyorlar ve biz de gerçek olmasını diliyoruz işte.

Suan öyle garip bir haldeyim ki. Artık mutlu olmak istiyorum. Aşkı bulmak istiyorum. Eskiden konuştuğum bir çocuk vardı, salak gibi gittim mesaj attım. Soğuk davranmıştı. Bugün de hayatında biri varsa yazmayayım soyle diye mesaj attım. Çok ciddi biri varmış. Resmen suratına tava firlatasim geldi. Hayır yani ne münasebet? Kimse benden başkasıyla görüşemez. İlk aşkımın söz fotosunu gordugumde iliklerime kadar yalnızlığı hissetmistim. O öyle deyince yine aynı hissi tattım.. hayır yani güzel ve basariliysam neden yalnızım? Sıkıldım artık yalnızlığı sevmem ki ben. Ben sıcakkanlı bir canlıyım. Hep iyi niyetli oldum. Hep kötü niyetliler denk geldi. İyi niyetli sayısı da bir elin parmağını geçmedi. Onlara da sıcakkanlı bir canlı olarak isinamadim. Evdeyim. Hep evdeyim. Takıntılar tekrardan baş gösterdi. Belki de deliriyorum bilmiyorum. Tünelin ucu bomb.k bir ışığa çıkmasın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…