- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Canım çok sıkkın be.Sayfalarca yazasım var elime kalem alacak halim yok,bende buraya yazayım dedim.Büyümek hic güzel değilmiş.Hayatin acı gerçekleri giderek daha da gösteriyor kendini.Giderek anlıyorum ki içinde hiç iyilik olmayan merhametten nasibini almamış insanlar varmış.Zannederdim ki herkes özünde iyidir.Değilmiş işte.Sonra derler ya hayat size buraya gelirken gül bahçesi vaadetmedi.Nasıl da doğruymuş bu söz.Zannederdim ki yeterince çalışırsan her şey olur.Yok iste öyle değilmiş.Her şey senin elinde değil.
Çok bocaliyorum be çok takiliyorum taşlara.Hayatımda ilk kez gidişattan mutlu değilim umudum çok az gelecek için.Hayati,insanların riyakarligini çekmek istemiyorum.İnce hesaplar yapmak istemiyorum,yüzüne samimi olup da arkasından atıp tutmak istemiyorum.Mutsuzsam çekip gitmek istiyorum direnmek istemiyorum artık.
Annemi çok seviyorum ama beni o kadar yoruyor ki söylüyorum etkileniyorum diyorum ama hala yapıyor.
Çok yorgunum yeter diye kafami duvara vurmak istediğim anlar oluyor.Hayatla başa cikamiyorum yaşamayı beceremiyorum.
Çok bocaliyorum be çok takiliyorum taşlara.Hayatımda ilk kez gidişattan mutlu değilim umudum çok az gelecek için.Hayati,insanların riyakarligini çekmek istemiyorum.İnce hesaplar yapmak istemiyorum,yüzüne samimi olup da arkasından atıp tutmak istemiyorum.Mutsuzsam çekip gitmek istiyorum direnmek istemiyorum artık.
Annemi çok seviyorum ama beni o kadar yoruyor ki söylüyorum etkileniyorum diyorum ama hala yapıyor.
Çok yorgunum yeter diye kafami duvara vurmak istediğim anlar oluyor.Hayatla başa cikamiyorum yaşamayı beceremiyorum.