Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandillinin sitesi ihtiyaç anında ulaşmak mümkün olmuyor valla çok uzun sürdü, Allah yardımcıları olsunDeprem 6.5 diyor Of çok fena olmuştur Muğla, geçen İzmir'deki de felaketti şimdi 5 civarı falan hissettik.
Geçmiş olsun başladık yine.. :/
Uyumak istiyorum yaaaaaaSuan öyle garip bir haldeyim ki. Artık mutlu olmak istiyorum. Aşkı bulmak istiyorum. Eskiden konuştuğum bir çocuk vardı, salak gibi gittim mesaj attım. Soğuk davranmıştı. Bugün de hayatında biri varsa yazmayayım soyle diye mesaj attım. Çok ciddi biri varmış. Resmen suratına tava firlatasim geldi. Hayır yani ne münasebet? Kimse benden başkasıyla görüşemez. İlk aşkımın söz fotosunu gordugumde iliklerime kadar yalnızlığı hissetmistim. O öyle deyince yine aynı hissi tattım.. hayır yani güzel ve basariliysam neden yalnızım? Sıkıldım artık yalnızlığı sevmem ki ben. Ben sıcakkanlı bir canlıyım. Hep iyi niyetli oldum. Hep kötü niyetliler denk geldi. İyi niyetli sayısı da bir elin parmağını geçmedi. Onlara da sıcakkanlı bir canlı olarak isinamadim. Evdeyim. Hep evdeyim. Takıntılar tekrardan baş gösterdi. Belki de deliriyorum bilmiyorum. Tünelin ucu bomb.k bir ışığa çıkmasın da.
Pardon yanlışlıkla etiketledimSuan öyle garip bir haldeyim ki. Artık mutlu olmak istiyorum. Aşkı bulmak istiyorum. Eskiden konuştuğum bir çocuk vardı, salak gibi gittim mesaj attım. Soğuk davranmıştı. Bugün de hayatında biri varsa yazmayayım soyle diye mesaj attım. Çok ciddi biri varmış. Resmen suratına tava firlatasim geldi. Hayır yani ne münasebet? Kimse benden başkasıyla görüşemez. İlk aşkımın söz fotosunu gordugumde iliklerime kadar yalnızlığı hissetmistim. O öyle deyince yine aynı hissi tattım.. hayır yani güzel ve basariliysam neden yalnızım? Sıkıldım artık yalnızlığı sevmem ki ben. Ben sıcakkanlı bir canlıyım. Hep iyi niyetli oldum. Hep kötü niyetliler denk geldi. İyi niyetli sayısı da bir elin parmağını geçmedi. Onlara da sıcakkanlı bir canlı olarak isinamadim. Evdeyim. Hep evdeyim. Takıntılar tekrardan baş gösterdi. Belki de deliriyorum bilmiyorum. Tünelin ucu bomb.k bir ışığa çıkmasın da.
Pardon yanlışlıkla etiketledimSuan öyle garip bir haldeyim ki. Artık mutlu olmak istiyorum. Aşkı bulmak istiyorum. Eskiden konuştuğum bir çocuk vardı, salak gibi gittim mesaj attım. Soğuk davranmıştı. Bugün de hayatında biri varsa yazmayayım soyle diye mesaj attım. Çok ciddi biri varmış. Resmen suratına tava firlatasim geldi. Hayır yani ne münasebet? Kimse benden başkasıyla görüşemez. İlk aşkımın söz fotosunu gordugumde iliklerime kadar yalnızlığı hissetmistim. O öyle deyince yine aynı hissi tattım.. hayır yani güzel ve basariliysam neden yalnızım? Sıkıldım artık yalnızlığı sevmem ki ben. Ben sıcakkanlı bir canlıyım. Hep iyi niyetli oldum. Hep kötü niyetliler denk geldi. İyi niyetli sayısı da bir elin parmağını geçmedi. Onlara da sıcakkanlı bir canlı olarak isinamadim. Evdeyim. Hep evdeyim. Takıntılar tekrardan baş gösterdi. Belki de deliriyorum bilmiyorum. Tünelin ucu bomb.k bir ışığa çıkmasın da.