• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnternet ortamı.. Rahatlatıyor beni, yalnızlığımı alıyor bazı zamanlarda, duygularımı rahatça dışa vurmam sağlıyor.. Gerçek hayatta yarış var, çekememezlik var, içi pislik dolu şahıslar var.. Var da var.. Ne yazık ki.... Sevmeseeem beni rahatsız etseee yazarmıyım? Gelirmiyim buraya.. Aslaaaa.. Benim öyle bir huyum vardır ki.. Kötülük art niyet hissedersem.. Hayalimi bile bırakmam orada.. Bu da benim karekterim.. Napiyimm

Şöyle 58 kilo olsamm üzerimde pudra rengi kısa ve şık bir elbise olsa böyle okyanusa vurmuş yakamoz karşısında her yeri camla çevrili dışardan içerisi görünmeyen okyanusun tam dibinde bir evin içinde karşımda yakamoz elimde bira yanımda kocam evin arkasına çok yakın bir müzikaldan çok romantik bir şarkı çalıyor olsa... Çok şeyy istiyorum galiba

Toprağaam benim:KK51:kim olursa olsun...kıymet bilene düşersin inşallah...görgüsüz ve hadsizlerden yoruluyor insan..Eeee tahmin ettiğim kişiysee..sert görünsende..için iyi senin..yalnız tabir i caizse anlıyon malın iyisini...:cool::KK36:sevgiler saygılar..allah gönlünüze göre versin

Back