• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yarın iş görüşmem var aslında yaz sonuna kadar çalışmak istemiyordum.. heyecanlıyım.. işe alınırsam yeni ortam yeni insanlar, neden kaygılanıyorum bilmiyorum, normal galiba.. hayırlısı olsun hakkımda..

Yarın iş görüşmem var aslında yaz sonuna kadar çalışmak istemiyordum.. heyecanlıyım.. işe alınırsam yeni ortam yeni insanlar, neden kaygılanıyorum bilmiyorum, normal galiba.. hayırlısı olsun hakkımda..
Inşallah hayırlı olsun inşallah amin canım benim herşey gönlünce olsun

Gitmek istiyorum kaçmak ya da ölmek uyanmamak uzere uyumak çok yoruldum sanki kimsesizim çaresiz.. Allahım sana sığınıyorum sen aklıma bana sağlığıma mukayyet ol
Herşeyin bir çıkar yolu vardır her keder dert biter zamanı geldiğinde Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin kimsesiz değilsin unutma senin Yardanın var Rabbimiz var ona sığın mutlak güç sahibidir ve sana yardımcınız olur inşallah amin

Herşeyin bir çıkar yolu vardır her keder dert biter zamanı geldiğinde Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin kimsesiz değilsin unutma senin Yardanın var Rabbimiz var ona sığın mutlak güç sahibidir ve sana yardımcınız olur inşallah amin
Amin ama bulamıyorum bir çıkar yol sabki tüm dünya bir tek ben yanlizim... Kimseye anlatamiyorum canim dedigin insanlar yok oluşumu izliyor sanki. Kaldiramiyorum belki de cok gucsuzum

Gitmek istiyorum kaçmak ya da ölmek uyanmamak uzere uyumak çok yoruldum sanki kimsesizim çaresiz.. Allahım sana sığınıyorum sen aklıma bana sağlığıma mukayyet ol

Ben de okudum konunu, çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun. Ailen umarım en kısa zamanda senin bu halini görüp insafa gelir. Ama sen de kendini bırakma, gün doğmadan neler doğar...

Back