• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Artık bu siteye olumsuz bisey yazmak istemiyorum, o yüzden konu da açmadim ama bu topiği görünce yazmak istedim
Kızlar kendimi acayip daralmis ve sıkılmış hissediyorum.annemle aram bozuk
Okuldan eve geldigimden beri evdeyim pek cikmadim dışarı. Annemle ciktik hep.
Ama suan evde sürekli kafaya takcak bisey buluyom. Bir de annemin eskiden yakaladigim yalanlari. Ve gozumun önündeki o hali gitmiyor.
Ne söylese bana uzak geliyor. Samimi degil ko usmak icin konuşuyor. Bir gun karar veriyorum diyorum takmicam o da böyle, ya onu kaybetsem nolur sonra. Ama olmuyor eve gelince sacma biseyden kavga çıkarıyor, bisey söylüyorum duymazliktan geliyo ya da bi sorunum oluyo annem bana bomboş bakinca ben sinirden çıldırıyorum. Babamla yaşadığı seyleri, babamin cektirdiklerini anlattı, bende bi kismini hatırlıyorum, ona cok üzüldüm, alip koynuma sokasim geldi, dusuncelerimden utandim .. ama annemin tutarsiz davranisi bende sinir patlamasina yol açıyor. Kendimin özgüvensoz ve ne istedigini bilemyen biri olmasini ona bagliyorum. Tutarsiz aile iliskileri mi beni böyle yapti acaba doyorum. Çıkış noktasi bulamiyorum kizlar :( hayatim heba oluyor ne birine yardim edebiliyorum ne kendime. Napicam böyle

Şuan kendi kendime bunları söylüyorum; Vind artık alış, sen kendini niyetini biliyorsun tanıyorsun diye kaldıramıyorsun bu durumu, böyle olmamalı diyorsun "yanlış, öyle değil, her şeyi sizin görmek istediğiniz şekilde mi yapmam lazım vs." diye bağırasın geliyor ama belli ki seni daha çok yanlış anlayacaklar, sen anlatsan bile "he he" deyip kulak ardı edecekler(böyle çok bilmiş insanlara ayrı uyuz oluyorum), bunu kabullenerek yaşa, takma bu kadar artık.. Evet insanlara anlatmaya çalışmak güzel belki doğru ama bu kadar çok olmasının nedenini çözemiyorum, zaten anlatınca da durup bir düşünen sayısı çok az ki bu yüzden ben de yoruldum artık, hem insanların kötü tecrübelerle yaşadıkları değişim buna etken hem de enerjim farklı yansıyor sanırım ama bir noktada umursamamam lazım bazılarını, her böyle durumda uğraşamam herkesle. Umursamayan yaranıyor zaten her zaman, yanlış ama öyle...
Bir de pıtırcık davranamadığım için de bazen böyle oluyor.

Allahım sen büyüksün..bu mübarek cuma gecesinde,sıkıntıda olanlara ferahlık ver rabbim.Herşeyin hayırlısını sen bilirsin..bizleri,tüm sevdiklerimi ne hayırlıysa oraya yaklaştır..şerden ,kötülerden uzak tut..sana güvenip sana sığınırım rabbim..sevdiklerimi,kalbimdekileri ve beni koru..bereketinden bizi eksik etme yarabbim.Amin

Allahım sen büyüksün..bu mübarek cuma gecesinde,sıkıntıda olanlara ferahlık ver rabbim.Herşeyin hayırlısını sen bilirsin..bizleri,tüm sevdiklerimi ne hayırlıysa oraya yaklaştır..şerden ,kötülerden uzak tut..sana güvenip sana sığınırım rabbim..sevdiklerimi,kalbimdekileri ve beni koru..bereketinden bizi eksik etme yarabbim.Amin
Allahım aminnnn çok çok aminn

14 Mb kala tüm müziklerimi sığdırdım, yedekledim..
Şimdi sıra fotoğraflarda ama toplam boyut çok fazla, öncelik sırası yapayım diyorum bakalım, ya da birden çok hesap açıp hepsini yükleyeceğim.

Back