Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim sana çok şükür. Yine hissettim yanımda olduğunu... Lütfen daim olsun bu güzel hislerim ve harekete geçmeyi, güzel sonuçlar almayı, vazgeçmememi sağla, lütfen Rabbim... Kolayca moralim bozulmasını engelle, direncimi arttır, azmimi, isteğimi, enerjimi arttır...
Ne hareketli birgün ama olsun adliye önünde sigaramı içerim 2 dk kendime ayırayım değil mi? Sabahın köründe arayıp rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim ayrıca. Ne yapayım kimse zarar görmesin istiyorum, işimde mükemmeliyetçiyim. Eh bu da beni çok yoruyor gerçi. Bakıyorum insanlar rahat. En küçük adım bile benim için önemliyken ne büyük zararlar verenler aman düzelir diyor geçiyorlar. Her işleri de yolunda gidiyor, kimse şikayetçi olmuyor, kurtuluyorlar. Ben olsam Manisaya yatırırlar herhalde. Keşke boşvermenin ilacı olsa.
Dram, korku, gerilim dolu bir film geliyor. "Periyodun 26.günü" Acaba adet gelecek mi? Yoksa bebek mi var? Henüz hiçbir belirti olmamasına rağmen umutlanan Aloise'i (her ay olduğu gibi) bu ay neler bekliyor.. Senarist: Aloise Yönetmen: Aloise'in koca kişisi Yapımcı: Mantıken o da koca kişisi oluyor