Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu ve dingin bir hayat istiyorum.Tam iyiye gidiyor ..şükür diyorsun..hayat bi cilve daha yapıyor..hayat mı kötüüü...bizmi kıvıramıyoruz bilemedim.İnsanın yaşı,konumu,çevresi büyüdükçe..yaşam zorlaşıyormuş meğer..düşmanı artıyormuş..ne çok puşt varmış..ne çok oros...şu pis hayatta..Temiz duygular,gerçek duygular..insanlar..gerçek insanlar ne değerliymiş be gözünü sevdiğim..babamın dediği gibi.. ne çokkk insancık varmış..yazıklar olsunn..bazen sadece Batsın bu dünya diyosun
Yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok,daha gece benim kapıma gelen sabah nasıl ondan helallik ister aklım almıyor.Allahım bana doğrusunu göster herşeyin
Kv,senden nefret ediyorum..komşuma hakkımda ne anlattıysan kadın uğramaz oldu,komşu kızının bana bakışları değişti..Seni Allah 'a havale ediyorum..Madem kötüyüm neden aylarca gelip kalıyosun?Hakkım haram olsun..Yüzsüzsün,alçaksın,için başka ,dışın başka..Yakamdan düşeceğin zamanı dört gözle bekliyorum..