• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şuan ki huzurum paha biçilemez. . duşumu almışım rahatlamışım,hafif bi uyku hali çökmüş dolaptan buz gibi soğuk kolam kocaman bardakta,elimde ekmek arası domatesim ,dizimde okumaktan zevk aldığım harika bir kitap. .
Oh be al sana tatil al sana huzur al sana şükür sebebi elhamdülillah Rabbim elhamdülillah

Son düzenleme:
Bu kiloları niye veremiyorum ben. İnsülin direncim falan mı yoksa tamamen yaşla mı alakalı.
Eskiden hareketsiz bile olsam biraz boğazımdan kısıp iki hareket yaptım mı 1-2 kilo verirdim...
Dizim yüzünden yürüyüş de yapamıyorum.

Bak şimdi. Hislerimiz kuvvetliymiş bugün, rüyam da nadir gördüğüm birini gördüm.
Zaten rüyadayken gerçekmiş gibi hissetmiş sinirlenmiştim.
Doğru mu acaba? Mesaj atasım geldi o kişiye:sinirli:

Geçen ay bugün ne kadar mutlu bi kızdım.. ne kadar mutlu bi kızdım? bilmem, çok da mutlu bi kız değildim.. ilişkisi olan, sevildiğini zanneden, seviyor mu emin olamayan kafası karışık bir kızdım.. şimdi terk edilmiş ve "seviyormuşum ya" diyen bi kızım.. ya da sırf egosu incinen.. bilemedim..

Bazen diyorumki...hiç bu şehre gelmesemiydim...açıkçası tamamen duygusal anlamda istedim,kalbim öyle istedi...ama doğruya doğru..yaşam kalitem düştü,,birçok anlamda..evlere bakıyorum...dandik dandik evlere,anasının nikahınını istiyorlar..başka büyük şehirlerde,bu paraya çok daha lüksü var..birde..halaa tam nereye yerleşeceğimiz netleşmediğinden..bişeyde yapamıyorum..ama gelmeseydim..hep aklım kalırdı..hep kendimi sorgulardım..geldim..gördüm....

İletişime geçmenin amacı "karşılıklı" konuşmak, cevap almaktır, o mesaj veya konuşma bir kişiye yönelikse karşı taraf karşılık vermiyorsa bu ayıptır bence çoğu zaman. Hele ki tanımayınca bir tık daha özenli olmalı sanki.
Ben de bunu daima önemsedim, karşılık alamayınca da o kişiye karşı bir mesafe oluşturuyorum ister istemez, canımı sıkmış oluyor ve bunu normal gördüğünü anlıyorum. Tanıyorsam da çok oluyorsa/dönülmeyince sinir oluyorum.
Benim için hiç zor olmamıştır böyle şeyler çünkü. Zamanla nadiren yapmaya başladım. Hatta bakıyorum insanların hemen hemen hepsi böyle umursuz, aman nasılsa önemsemeyecek deyip salıyorum bazen saçmalayanları falan, bazen çok sinirleneceksem susuyorum, eskiden her an kendim gibi birine denk gelme ihtimalimi daha bir önemserdim.
Bilmiyorum, bence bir çok insan kendine özgü önemlidir.

Back