Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben o 2 pizzayı nasıl yedim, niye yedim. Al işte şişti göbek oldu hemen. Karbonhidrat bombardımanına tutuldu vücudum.Bir ara ne güzel çok zayıftım şimdi kaç kiloyum acaba. Tartıya çıkmayacağım tüm basküller düşmanımdır şuandan itibaren.

insan kime benzemek istemezse ona benzermis. ara ara fark ediyorum bende anneme benzemeye başladım, biraz da babama. istemiyorum. annem kadar her şeye boyun eğen babam kadar sinirli birisi olmak istemiyorum. aile her şeyin baslangiciymis sahiden. sevildiğini hissetmiyorsan çocukluğunda bile bı içine kapanık omuzları mahcupluktan, utangacliktan kalkmış bı çocuk oluyorsun. nolurdu babalar gününde bende babama sarilabilseydim? ölmüş olsa bu kadar uzak hissetmezdim kendime. baba denince aklıma direkt sinirli, her şeye kızıp bağıran birisi belirmeseydi gözümde. çocuklarınız varsa sevin onları, hissettirin sevdiğinizi, her fırsatta bağırmayin onlara, sizi korkulacak birisi olsak görmesinler. nasıl doğru ebeveyn olunur bilmiyorum ama en azından nasıl olunmaz öğrendim baba, teşekkür ederim.

Ayy bayramlık alınca çocuklar gibi mutlu oldum bugün. Sanki 10 yaşındayım şu an. Bir de hepsini özenle katlayıp yatağımın baş ucuna koyarsam tam olacak.

Burda yeni gelinlere harçlık da veriyorlar oohhhhh yaşasın bayramlar

Saçımın bu kadar uzadığını hatırlamıyorum daha önce, sıcak havalarda çok bunaltsa da, çok fazla dökülse de(uzun olunca daha fena) dolayıp topuz yapabiliyor olmam küçük bir mutluluk sebebi. Bir de uçlarında bir iki kat olmasına ve V şeklinde olmasına rağmen makul düzeyde örebiliyorum(eskiden sinir olurdum aralardan saçların fışkırmasına). Sorun şu ki dışarıda toplamayı çok sevmiyorum ve çok sıcak, umarım kestirmem bir an sıkılıp.

Son düzenleme:
Anlayamıyorum sinsileri her zaman, sürekli kovalayamıyorum da.
En iyi insansız kalarak rahatlayabiliyorum.
İçtenlikten anlayan yok artık.
Neyse, bir yıldızları izleyeyim ben bir kaç gündür hava temiz biraz.
Çekebilirsem de çekeyim...
Sonra uyku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…