Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sanki böyle gözlerimi sıkıca kapatıp sadece olmak istediğim yeri düşününce dünyadaki her şey silikleşmeye başlıyor,her şey puslanıyor ve ben hiçbir şey göremiyorum.sonra birden gözlerim açılıyor hayalimde ve ben istediğim yerde buluyorum kendimi,her şey tam da istediğim gibi ve çok mutluyum orada.izliyorum kendimi sanki başka biriymişim gibi.imreniyorum hatta kıskanıyorum deli gibi oradaki beni.halbuki o benim,ama anlamıyorum nedense başta içime dolan huzur yerini iğrenç bir nefret duygusuna bırakıyor.işte o an açmak zorunda kalıyorum gözlerimi.nefret ruhumu karartmasın beni olmak istemediğim birine dönüştürmesin diye.gözlerimi açınca olduğum yerden rahatsızlık hissi anında çöküyor üzerime.ve yine nereye savurduğunu bilmediğim bir fırtınanın içinde yönümü bulabilmek için gözlerimi kapatacağım anı bekliyorum.

Bdv'de konu açıcam ama bazı bilmiş ablalar gelip sinir sinir yorumlar yapar diye açmıyorum halbuki ne iyi niyetli, ne tatlı insanlar da var burada yorum yapan.. ama ben gidip olumsuzlara kafamı takıyorum.. neyse, bu derdimi de böyle atlatıym

Şimdi herkese zıt yorum yapıcam olmayacak.
İnsanlar bazen tek pencereden bakıyor, herkesi aynı kalıba koyarak.
"Nasıl olur, böyle yapmalıydın, sen kötüsün!"
Bazı huyların başkasına zararı yoksa özellikle huydur yani, değişmiyor.
Siz çook üzülüyorsunuz çok etkileniyorsunuz diye zorla aynı derecede etkileyemez ki insan kendini mesela, ya da farklı gösterir, gösteremez vs...

bugün bi bebiş sevdim..bebiş dediysem..2 yaşında var..çoooookk şeker..yada bana öyle geldi.bana öyle canayakın davrandı ki kuzuşşş..gözleri çekikti..sevgi dolu bakıyordu.yüzü tombul oldukça muntazam..burnuşu da çok şekerr..oyyy o tombul parmakları görseniz ısırırsınız..sürekli bizim masaya geliyordu..belliki bizi sevdi..elini tuttum...güven dolu bakıyordu..karşı masada birkaç bayan vardı..annesi hangisi anlamadım da..eğer sarı saçlı olansa.çünkü çekikti gözleri..biraz sert mizaçlı gibiydigarsona acayip bi tavırda seslendi..yaniiii....ne alakaysa aklıma geldi işte..insanlar çeşit çeşit

Arkadaşlarımın benim hakkımda arkamdan konuştuklarını ve hatta benimle konuşmak istemediklerini düşünüyorum. Ne biliyim belki de fazla değer veriyorum ve üzülüyorum. Tabi bunlar whatsapp grupları için diorum çünkü görüşemiyoruz çok fazla amann ne biliyim işte psikolojim bozuldu galiba

Icimde daha ne kadar tutacagim acaba :) Ne cok seviyorum bir seyleri icime atmayi. Boyle surekli neyi varsa disari savuran insanlari cok kiskaniyorum. Ben hep kendimi yiyip bitiriyorum. Rabbim sen bilirsin deyip susuyorum. Bu susus cok aci ama sifa olacak insallah yuregime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…