Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Zamanında bana hakaret eden bir üyeyi defalarca şikayet etmeme rağmen hakareti alenen ortada olmasına rağmen ceza vermeyen KK şimdi ortada hiçbir şey olmadığı halde birer alıntı yapıldı diye polemik gerekçesiyle habire ceza veriyor. Bu haksızlığa sadece acıyorum. Eskiden adblock kullanmazdım gelir kaynağı olduğu için ama bu gereksiz cezalar yüzünden artık adblock ile buradaki reklamları engelliyorum. Ceza verirken bir kez daha düşünün demek isterdim ama kime söylüyoruz ve kimin anlamasını bekliyoruz ki... Burası yapılan terbiyesizlikler dururken 2 konuşma yapıldı diye önüne gelene böyle ceza veriyorlarsa benim de cezam gelir kaynağına desteği kesmek olur. Benim buna etkim binde bir bile olsa farketmiyor, yetti bu haksızlıklar. Sevdiğim insanlar olmasa bir saniye bile durmam, hak etmiyor.

Biz kadınların dertleri.. Kılı tüyü, yok eller ayaklar dirsekler pamuk gibi olacak, yok sivilcelenme siyah noktalar vs vs.. Hele yaz gelince..
Bunların hepsi de bol bol masraf.
Şimdi nasıl yöntemler bulmam lazım bunlara diye düşünüyorum.

Kaç gündür kendimi içeriye kilitleyip, ağlayıp zırladıktan sonra yas biçimimi mizaha vurmak olarak değiştirdim. Bir sonraki basamak espriye vurduklarımı bir bir gerçekleştirmek olacak sanırım. Tükendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…