How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu hassaslığımın bitmesini yok olmasını istiyorum artık.
İnsanları bu kadar önemsemek, hassaslık göstermek istemiyorum..
Ve yanlış anlaşılmaktan da usandım!
Ne biçim bir frekansım varmış benim!

Allah belanizi versin. Hakkımı yiyen, emegimi çalan herkese , hakkımı helal etmiyorum. Bana yaşattıklarınızın bin katını yaşayın. Varsa bir adalet bu dünyada çıksın hepinizden.

Son düzenleme:
Bu dünyayı, hayatı sevmiyorum. Boş yere kırılmak boş yere terslik görmek varken sevmiyorum.
Evet insan en üstün varlık olabilir ama bazen keşke bir bitki olsaydım diyorum.
İnsanlarla uğraşmak çok zor geliyor. Tüm içtenliğimle davrandıkça hep kırılıyorum.
Yaş aldıkça daha çok alışsam da yok, bitmiyor. Sanki benim için iki seçenek var; ya kırılmak ya kaçmak.
Ortayı bulmak ikili oynamayı öğrenmek gibi ve benim enerjimi düşürüyor.

Allahim icimi bildigin kemiriyor suphe! Bu dunya da ki en igrenc sey suphe! Emin olsam bu kadar canim yanmaz. Dayanamiyorum artik bu duruma. Al icimdeki supheyi n'olur. Boyle yasamak cok agir geliyor canima. Neden boyle oluyor anlamiyorum artik. Anlamiyorum bir turlu. Cok yoruldu beynim. Gunlerce uyuyup dinlenesim var...

Çocuklara muamele, yaklaşım çok önemli ya, davranışlar arasında uçurum olmamalı, bir aşırı sevip ufacık sinirlenince büyütmemeli, kırmamalı.
Allah'ım gördüğüm, yaşadığım örneklere benzemeyeyim lütfen.
Kırgınlıklarımı hatırlıyorum ben.

Back