• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Beni gerçekten anlayacak birini merakla bekliyorum, eğer varsa ya da gelecekse...
Bazen çocukça sevinçlerimi, çenemi bazen de ciddi duruşumu, suskunluklarımı ön yargısız anlayabilecek, tanımak için sabır gösterecek, rahatlık verecek birini bekliyorum.. Belki de hiç gelmeyecek, bilmiyorum.
Çok gülmeyi, neşeyi yok ediyor bu insanoğlu. Ben fazla önemsiyor da olabilirim evet ama çok zorlanıyorum. Her şeyden fesatça anlamlar çıkarılmasından, etiket yapıştırılmasından bıktım.

17103343_1483797701660561_7056694127096740450_n.jpg

Allah'ım her şeyin hayırlısını Sen'den istiyorum.

Kendim, ailem ve tüm dileği olan kardeşlerimiz için dualarımızın hayırlısıyla olacağı güzel kapılar aç Ya Fettah! (AMİN)

Cok suslendim ya. Nerden cikti bu nişan şimdi. Topuklu giymekten hoşlanmiyorum hele cuma ise daha bi hoşlanmiyorum. Rahata erme vaktime sayili saatler kalmisken tum aksami meslektaslarim, hakim ve savcilarin icinde gecirmek istemezdim. Eşimle balik yapmayi planlamistik, filmizleyecektik.Asiri resmiyet var ve ben alkol de kullanmiyorum. Umarim benim masamdakiler de kullanmaz.
Bu hafta ve gecen hafta her sey ters gitti. Daha alisverise cikip asiri guzel bir takim elbise almam gerek. Lacivert olmaliymis rengi, hic sevmem.
Of bu kadar resmiyet icerisinde boguluyorum.

Cildimin tamamen temiz olmasının tek yolu gerçekten huzurlu mutlu olmam, kafamda düşüncelerin dolaşmaması.
Bana normal gelen, farketmediğim en ufak sıkıntıda tepki gösteriyor.
Mesela kendime yettiğim o günler çok harikaydı...

sanki içime kelebek kaçtı
sanki çok üşüdüm de ılık bi süt içtim
sanki çok yorulmuşumda uyuyakaldım
sanki çok sevdiğim bi arkadaşımı yolda gördüm
sıcak bi günde denize atladım
güzel bir film izlerken mısır patlattım
bi şarkı mırıldandım
neşelendim
sanki....
bi his geldi, geldi kondu....
İyi geceler.

İçimden geldiği gibiyim, kötü bir şey yaptığım yok aksi davrandığım yok canım cicim olamıyorum durduk yere pohpohlayıcı konuşamıyorum sadece içimden gelmiyorsa ve olay burada kopuyor heralde. Anlamıyorum çünkü, gerçekten anlamıyorum... Aksi bir enerji var bende.

Son düzenleme:
Back