• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Vala suan içimde dert yarattığım şeyleri derdi yaratanlar yüzüne vurup ağzıma geleni solemek istiyorum ama yapamıyorum niye çünkü evliyim ve o kişileri tahmin edebiliyorsunuz he sadece oda değil dışarda da böle insalar çok dövesim var

İyi bir haber bekliyorum artık..Lütfen ya lütfen.. :KK64:
sanki bu haber gelince herşey yoluna girecek bütün sıkıntılar bitecek gibi hissediyorum.. :KK35:

Aklımdan şuan geçen bu yazıyı okuyan herkese bi tavsiyem hayat tecrübesi ;
Sizi gerçekten seven,adam gibi adam,merhametli,insani duyguyalara fazlasıyla sahip birini sakın kaybetmeyin...
Sonra herşey için çok geç olabilir.

Her hafta bitsin diye bekliyorum ama haziran gelsin istemiyorum
Böyle de garip bir ruh hali içerisindeyim.

keşke çalışmak ve oğlumu her sabah kreşe bırakmak zorunda olmasam
keşke ülkemizde herkesin maddi durumu iyi olsa ve anneler bebeklerinden ayrılıp işe gitmek zorunda olmasa.
ya da keşke annem ablama verdiği değerin onda birini bana verse ve bebeğime bakmayı kabul etse :(

O kadar hasretim ki o duyguya, rüyalarım da bırakmıyor... Anca rüyamda yaşıyorum.

keşke çalışmak ve oğlumu her sabah kreşe bırakmak zorunda olmasam
keşke ülkemizde herkesin maddi durumu iyi olsa ve anneler bebeklerinden ayrılıp işe gitmek zorunda olmasa.
ya da keşke annem ablama verdiği değerin onda birini bana verse ve bebeğime bakmayı kabul etse :KK43:
üzdü :(

Şimdilik 2-3 kilo daha versem.. Ne çok duam var :)

Back