Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yemek falan bir şeyler yapmak istiyorum artık ama o mutfakta bir şeyleri doğru düzgün bulmak ayrı bir dert annemin benim öğrenme süreçlerimdeki tahammülsüzlüğü, durumu kavgaya götürmesi, insanda heves bırakmaması ayrı dert..
Eşim bir zamanlar çalıştıgı iş yerinde olan o.rospu bi kız vardı şuan aklıma o geldi kurtardım o işten cok şükür o günler aklıma geldi nasıl dayandım o kızın yaptıklarına cok kötü günlerdi eşimin yqnıbda olmaya çalıştım hep kız cok yakınlık gösteriyordu bütün erkeklere ve eşim o kızla iş yqpıyordu o kızı dövmek istiyorum şuan
Allah'ım.. Lütfen kafamda yapmak istediğim şeyleri çok zaman geçmeden yapabileyim.
Önce iş hayatımı oturtup sonra ilgilenmek istediğim şeyleri gerçekleştirmek istiyorum...
Bu ara bazı şeylere daha fazla istek duyuyorum, eksikliğini hissetmem gitgide artıyor sanki.