• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Annemin sevgisini hissedemiyorum; algılarım mı çarpık, daha fazla sevgi mi bekliyorum, yoksa farklı bir sevgi çeşidi mi istiyorum ya da gerçekten sevilmiyor muyum bilmiyorum.

Bir derdime baktım bir de Halep'e
Önce derdimden utandım sonra kendimden..
#HalepteKatliamVar

15542245_1225334930885523_6174136403440453377_n.jpg

bi arkadaş burç vs yorumuyla bende hiç su ve ateş grubundan etki olmadığını bol bol su dolu yerlerde bulunmamı ve ateş yakmamı söylemişti.

sonra bi ara mumlara sarmıştım iyi gelmişti.

uzun süredir yakmıyordum, şimdi yaktım bir de cidden sakinleştim dinginleştim bi sanki.

ya da odada oksijen tükeniyor bilemedim :KK53: burçlara inanmıyorum ama var bişiler bilemedim o_O

o la la:KK14:

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum) geçen hafta binlira borç istedi bir ödemem var cuma günü ödicem dedi bende kendisine binlira eft yaptım cuma oldu telefonlarıma çıkmadı günlerce aradım mesaj gönderdim cevap vermiyor en sonunda gidip bir ankesörlü telefon kartı aldım aradım.neden benim paramı göndermiyosun dedim , göndermiyorum dedi napıcaksın ( alaycı bir ifadeyle) ne yapıcağımı bilmiyorum okadar moralim bozukki kaç gündür :(

Back