• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kaynana vs eş aileli konuları okudukça tekrar tekrar aklımı seveyim diyorum.
Görüşmüyorum ve nasıl da huzurluyum.
Neymiş eş ailesi diye mecburlarmış mış da mış mış,
:çımın kenarları,
Pasif pasif ağlayın buralarda siz

Su isi kimseyi uzmeden kirmadan nasil yapacagim, nasil? Yeniden evlenecegimizi soyleyemiyorum. Gidip nikahi kimseye soylemeden yapsak diyoruz. Aileler uzulecek. Onlar uzulmesin diye biz cok yipranacagiz. Belki olmayacak bile yani kavga dovus birlesemeyecegiz. Allah'im tereyagindan kil ceker gibi olsun bitsin kimse uzulmesin.

Benim sevmediğim insanları dost diyeceğim veya aşk diyeceğim insanda sevmesin, ben sevmiyorum diye değil onlarda gördüğümü görebilsin istiyorum. Buna kanaat getirdim ama olur mu işte ondan emin değilim tabi ki, olmazsa canım sıkılır muhtemelen.
Sevmediğim insanların hayatımın bir köşesinde olmaları hiç hoşuma gitmiyor, negatif enerjilerini çok yoğun alıyorum.
Ki benden hoşlanmasa bile benimle uğraşmayan, normal olan insanlara bu kadar kötü bakmıyorum ama uğraştığında işte hayatımdan çok uzakta olsunlar istiyorum.

Su isi kimseyi uzmeden kirmadan nasil yapacagim, nasil? Yeniden evlenecegimizi soyleyemiyorum. Gidip nikahi kimseye soylemeden yapsak diyoruz. Aileler uzulecek. Onlar uzulmesin diye biz cok yipranacagiz. Belki olmayacak bile yani kavga dovus birlesemeyecegiz. Allah'im tereyagindan kil ceker gibi olsun bitsin kimse uzulmesin.

Buraya karismak serbest mi. Ikiniz aniden karar verdik acil nikahmi ne diyorlar ondan yaptik zaten formalite icindi deyin. Millet ilkevlenirken bile bunu yapiyor

Back