• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ruhum sıkılıyor içim daralıyor ülkede huzur kalmadı kan gözyaşı görmekten artık tükendik Allahım yardım et bu pisliklere fırsat verme :(
 
İnsanların aklına birden sevgilisi gelir,Ne biliyim bi şarkı sözü neyim gelir..
Benim aklıma fenalftalin geldi hani kimya dersinde işlediğimiz var ya tövbe yarabbim şu sınavı versemde normal insan moduna dönsem:deli:
 
Bana kıskanan var yılan gibi birileri var diyorsunuz da, ben hiç anlamıyorum ya kimdir nedir. Kötü enerjiler seziyorum bazen ama.. (çoğunlukla seziyorum zaten, en ufak bir yalanda, kıvırmada, kurnazlıkta, ikiyüzlülükte ve hayatta o kadar çok yapılıyor ki)
Hep sinsi tiplere mi denk geliyorum ben mi çözemiyorum, haksızlıktan nefret ederim.
Ayrıca nedenini de hiç çözemedim. Tam anlamıyla kendi halinde bir tipim. Çok ilginç geliyor.
 
Ne zaman evlecegiz biz ne zaman :( yillarca nisan dedik bekledik simdi nikah diyoruz bekliyoruz. sonu güzel olsun da :)
 
Rabbim biliyordum sabrimin karsiligini alacagimi. Sabrin sonu selametmis gercekten. Daha fazla sabra ihtiyacim var. Sabir ver Rabbim bana.
 
Back
X