• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu yaşı sevdim ben, 25 iyi güzel hoş.
Değişmiş ama tam değil, daha rahat ama tam değil. Ne tamamen eski beni kaybetmiş ne de çok toy...
Hiç böyle bir şey yaşayacağımı da düşünmezdim(hatta bir tanıdığım bile dedi, senin böyle düşüneceğini sanmazdım diye) ama davulun sesi uzaktan hoş gelir misali(okurken bu yaşa gelmeme çook varmış gibi geliyor sanırım), yaş almamın baya ağır ağır sindire sindire ilerlemesini istiyorum artık, hatta bir kaç sene 25 de kalabilsem keşke :)

O kadar okudum ama hep boş.. Vardır belki bir hayrı olmadığına inanmıyorum ama hiç istediğim şeyler değildi.
Sayısal kafaya sahip olmayan ben hep sayısal okudum..
Bir de şuan yanlış mı yaptım diye düşündüğüm yine sayısal zekaya yönelik bir açık öğretimle taçlandırdım.
Keşke 2 yıllıkta kalsaydım sonradan okusaydım diye düşünür oldum ama geçti iş işten.
Sayısaldan köşe bucak kaçıyorum ama bilmiyorum napmalıyım? Nasıl olacak...
Sabitlensin istiyorum işim gücüm, atamalar da zorlaştı hele lisansta normal memur olmak zor sanırım, hep meslek...
Bu hayatta kaçtığım ne varsa beni bulmuştur bu da ayrı bir şey tabi, sayısalın göbeğinde bulursam kendimi şaşırmam.
Ah ah...

Back