Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl kilo vereceğim ben yahu! Evdeyim dışarıda işim yok, hava soğuk spora çıktım mı ciğerlerim üşüyor hasta olabilirim her an, nasıl bu kadar aldım ya?
Değişmek istemiyorum... Ama değiştiriyolar... Bazı şeylerin başka yolu olmuyor.
Umursamak güzel şey, tabi herkes yapsa.. Saf olmak güzel şey, herkes olsa.. İnce düşünmek güzel şey, herkes yapsa.. Ve daha bir çok şey.. Diyeceksin ne anlamı var öyle olmasının.. Ben çok takıyorum yahu! Zorlandım çok, bitmedi. Biterse diyorum, kafam daha bir rahatlarsa, yanlış şeylere ben de ortak olmuş olurum. İçine çekiyor hayatın bu yanı insanı, kafanın rahatlaması için belli şeyler yapacaksın, doğru yanlış önemi yok...
Bir zamanlar bunu günde 10 kere düşünüyorsam şimdi haftada 1. Ama bitmedi...
Rabbim sana teslimim ben. Tum kalbimle herseyimle sana teslimim. Hayirlara cikar bu aski. Sen en guzelini en iyisini bilirsin. Onu dilime onu gonlume dusurdugun gibi omrume es nasip eyle hayirlisi ile. Senden gelen herseye raziyim. En ummadigim anda onunla kalbimi birlestirdin. Varligina sukrettigim adami karsima cikardin ya daha ne isterim ki. Bu ask sana teslim Allahim. ❤❤❤
Her şey için kozmetik ürünü var yahu, sivilce yapmayan, kurutmayan, temiz tutan, işe yarayan temel bir kaç şey bulabilsem yeter bana, hele bir de doğal olsa mis, daral geliyor bir sürü üründen :/
Bugün bir yaşımı daha doldurdum. Çok şükür bugünüme.. ama nedense üzgünüm, kalbim huzursuz.. Birşeylere çok geç kalmışlık hissi beni çok üzüyor... Beklentilerime bu senede hayırlısıyla sahip olamadım. Allah'tan ümidimi kesmiyorum. O'ndan hayırlısını diliyorum.. Herşeyin hayırlısı.. Doğru zaman geldiğinde hayırlısıyla verecek olan Allah'ımdır. Rabb'im yardım eyle! (amin)
ya biri bu kadar da mi pis kokar beeee alllaaaahimmmmmmmm oldum kokudan, adam hic yikanmiyo galiba, bide ceketini cikarmis, kollar yukarda hopaaaaa rahata gellll