• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

19 yaşındaki erkek kardeşime yarım saattir çamaşır makinesini nasıl kullanmasını gerektiğini, hangi çamaşırları hangileriyle atacağını, renkliler, siyahlar, beyazlar, iç çamaşırları vs. nasıl yıkaması gerektiğini, hangi sıkma devrini seçmesini, sıcaklıkları, deterjanı, yumuşatıcıyı anlatıyorum...Bakın sevgili annem/anneler erkek çocuklarınıza evde az biraz ev işleri için sorumluluk yükleseydiniz sudan çıkmış balık gibi olmayacaklardı.

Edit; bakın yine mesaj attı, beyaz ağırlıklı olan siyah beyaz tişörtümü renklilere m beyazlara mı atayım dedi.
90 derecede siyahlarla at sıkmayı 1200'e getir diye cevap yazacağım artık.

Son düzenleme:
neden bu kadar içim kapkara sanki mutluluk hiç kapımı bulupta çalamayacakmış gibi . .
nerde acaba kimle ne yapıyor işemi gitti yoksa hiç inst.yada girmemiş
bu duygu çok değişikmiş pişmanlık değil boşluktayım :(

Ne alıngansın be kadın
Hep seni pöf poflamak mı gerek
Her dediğine evet mi demek gerek
Haklısın mı demek gerek
Her düşüncem seninle aynı olmak zorunda mı
Ya da her şeyi neden anlamak istediğin gibi anlıyorsun ki

Sinir oluyorum ve işin kötüsü bu duruma engel olamiyorum.

Hakikaten psikolojim mi bozuldu ya.

Yav tek istediğim sey en çok benimle ilgilenilmesi. Bitti.

Tahammul edemiyoruuumm başkasıyla ilgilenilmesineee.

Sorun bende mi simdi.
Çok mu bencilim.

Sevginin bencili mi olur ayol tabi ki bencil olucam.

Attım da iyi halt yedim. İçimden bir ses yazma dedi ama ben duramadım işte. Ayy bi de sanki ben eklemişim gibi hemen silip engelledi dangalak. Valla bazen kendimi gırtlaklayasım geliyor duramıyorum yerimde. Mok vardı ne diye mesaj atıyorsun bırak ne hali varsa görsün. Gece gece canımı sıktım durduk yerde. Ahh akılsız kafam ahh :kızgın:

Back