Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatımdaki başarısızlıklarım, olduramayışım, tutunamayaşım yeterince mücadele edemeyişimden, kararsızlığımdan, tembelliğimden, kendime olan güvensizliğimden, beceriksizliğimden...
Bir yıl sonra yine gelip yine aynı şeylerden bahsedeceğim. Kendime olan saygımı yitirdim.
neden bu kadar duygusalim neden herşeyi kolay affediyorum neden yalnizim neden insanlara hayir diyemiyorum hep beklenti içindeyim neden hep peşinden koşuyorum şu an sokağa çıkıp gezmek deliler gibi bağirmak bir yere oturup saatlerce uzaklara bakmak istiyorum....
Sıcacık battaniyenin altında, elimde kahvem... Oturup film izlemek vardı... Ama rahatsız bir sandalyede masa başında elimde mouse önümde bilgisayar.. Çalışmak zorundayım...
duygusallığım mı tuttu nedir.. en yakınlarım bile beni anlamıyorsa ne diyeyim.. kötü niyetle söylemedi belki ama hevesim kursağımda kaldı.. velhasıl ağlıyorum yine..
6 sene sonra başladigim yerdeyim. Tek farkı aynı soğuk odada degilim. Ama sevdigim kimse yok. Bunu ben yapıyorum, ben istiyorum sanırım. Düşünmeden edemiyorum bir insan bunu neden istesin. Güçlü görünmek gibi bi gayem yok hayatta.
Ne zaman giderim diye dusunuyorum gidisim kurtulustur gidisim ozgurluktur .Bir el uzansa hadi seni goturuyorum dese buralardan kanatlanir oyle giderdim ....