• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hayatımdaki başarısızlıklarım, olduramayışım, tutunamayaşım yeterince mücadele edemeyişimden, kararsızlığımdan, tembelliğimden, kendime olan güvensizliğimden, beceriksizliğimden...
Bir yıl sonra yine gelip yine aynı şeylerden bahsedeceğim. Kendime olan saygımı yitirdim.

Oh banyomuda yaptm şimdi misler gibi huzurlu bi uyku çekeceğim..üzerimden bu yük kalkınca nasıl kendime geldim resmen hayat enerjim yokmuş la:deli:

neden bu kadar duygusalim neden herşeyi kolay affediyorum neden yalnizim neden insanlara hayir diyemiyorum hep beklenti içindeyim neden hep peşinden koşuyorum şu an sokağa çıkıp gezmek deliler gibi bağirmak bir yere oturup saatlerce uzaklara bakmak istiyorum....

Sıcacık battaniyenin altında, elimde kahvem... Oturup film izlemek vardı...
Ama rahatsız bir sandalyede masa başında elimde mouse önümde bilgisayar.. Çalışmak zorundayım...

Keşke evde olmasaydım kursum haftaya salı başlayacak. O güne kadar ne yapacağım.
Ben annemi istıyorum. Anneciğim seni çooooook seviyorum

Bu kadar çok istediğimi düşündüğüm şeye sahip olunca ya mutsuz olursam?

duygusallığım mı tuttu nedir.. en yakınlarım bile beni anlamıyorsa ne diyeyim.. kötü niyetle söylemedi belki ama hevesim kursağımda kaldı.. velhasıl ağlıyorum yine..

Sağlığını merak ediyorum sadece iyi misin acaba ?
Cidden nasılsın? Samimiyetsiz bile olsa iyiyim demene ihtiyacım var..

6 sene sonra başladigim yerdeyim. Tek farkı aynı soğuk odada degilim. Ama sevdigim kimse yok. Bunu ben yapıyorum, ben istiyorum sanırım. Düşünmeden edemiyorum bir insan bunu neden istesin. Güçlü görünmek gibi bi gayem yok hayatta.

Kendimi çözebilen tek kişi benim.Fark ettim ki,anlaşılmaya öyle çok da ihtiyacım yok

Sessiz akar saatin sesli çalışması gibi bazı insanlar.

Yalnız sinir bozucu nerende sıkıntı var da cikartiyon sen bu sesi ya :110:
Kaziklandik mi yoksa :bicak:

Ne zaman giderim diye dusunuyorum gidisim kurtulustur gidisim ozgurluktur .Bir el uzansa hadi seni goturuyorum dese buralardan kanatlanir oyle giderdim ....

Back
X