• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ahh yalnızlık...
Kalabalıklar içinde yalnızlık!!!
Oysa kendimle kalmak istiyorum sadece...

Yanıma telefonumu dahi almadan gidebildiğim kadar uzak yerlere gitmek,kafamı dinlemek,İçinde bulundugum durumdan kurtulmak istiyorum :(

rudecute rudecute bu konuda yalnız değilsinn..Bende bütün bi gün aramicam diye kendimi yiyip bitirdikten sonra dayanamayıp aradığımda meşgule atması ve dönmemesi üzerine kendimi defalarca mal gibi hissettiğim olmuştur :/

Of, şu hissi bastırmam ya da o hissin bir sonuca bağlanması lazım artık...:oops:
Fazla arttı..

Maşallah bugün elini attığını kuruttun mihail :işsiz: madalyayı hak ettin
Ne vardı güzelim orkideleri arabada bırakacak inşallah canlanırlar tekrar allahım :dua:

Dualarımı kabul eyle Rabbim, lütfen...

Onu özlediğimi hissediyorum bu beni sevmeyen bi insanı özlediğim için kendimden nefret etmeme hatta kendimi bir hiç olarak görmeme sebep şu anda

Benim gibi herseyi 4-5 kere dusunen, surekli didikleyen biri icin yeni bir iliskiye baslamanin hic kolay olmayacagini tahmin etmeliydim. Dusunmekten beynim pert. Su tanima, tanisma asamasini gecebilsek Allah im nasil yorucu bisey bu ya.

Ya da karsima direk bir kac ay icinde evlenecegim adami cikar. Boyle agirdan ilerleyen, uzun iliskilerin insani degilim ben. Belli artik. Zorlamanin anlami yok

Allah kimseyi benim elime düşürmesin. Düşmanım olacağınıza gidip uçurumdan atlayın daha iyi.

Ben en çok okumuş, modern bilgili görünümlü cahillerden korkuyorum artık. Cahile cahil der geçersin de ya bunlara ne dersin? KK bana öğrettiğin bu şeyler için teşekkürler.

Buradan uzaklasmam gerek, insanlari sevmemeye basladim. Uzun bir sure kafami dinleyeyim ben.

Back
X