Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rudecute
bu konuda yalnız değilsinn..Bende bütün bi gün aramicam diye kendimi yiyip bitirdikten sonra dayanamayıp aradığımda meşgule atması ve dönmemesi üzerine kendimi defalarca mal gibi hissettiğim olmuştur :/
Benim gibi herseyi 4-5 kere dusunen, surekli didikleyen biri icin yeni bir iliskiye baslamanin hic kolay olmayacagini tahmin etmeliydim. Dusunmekten beynim pert. Su tanima, tanisma asamasini gecebilsek Allah im nasil yorucu bisey bu ya.
Ya da karsima direk bir kac ay icinde evlenecegim adami cikar. Boyle agirdan ilerleyen, uzun iliskilerin insani degilim ben. Belli artik. Zorlamanin anlami yok
Ben en çok okumuş, modern bilgili görünümlü cahillerden korkuyorum artık. Cahile cahil der geçersin de ya bunlara ne dersin? KK bana öğrettiğin bu şeyler için teşekkürler.