• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ya bütün açık kalan vücuduma defans ve offu boca ettim ama yine sokuyorlar.

Ağlayacağım sinirden.
Bu mesaji gören duyan bir çare varsa söylesin lütfen.
:cry:

Valla psikolojim bozuldu.
Her yerim kapalı da yatsam sokuyorlar.

Ağzınıza s.ciyim sizin gibi sineklerin valla sinir krizi gecircem.

Saat 4 oldu yav uyuyamiyorum kaşıntıdan.:KK34:

Uzandim yatagimda bayramin geçmemesini bekliyorum. Mesela duygularımı kontrol edebilme yetenegim olsaydı, cok uzuldugum bir konuda saniyesinde uzulmeyi birakabilseydim? Yani bir anda hislerimi degistirebilseydim. Bir de kimsenin benim yuzumden uzulmesini istemiyorum. Unutsalar beni.. istedigim kisi beni unutsa ya da umursamasa. Hah bu daha iyi hic umursamasa, benim icin uzulmek istese bile uzulemese. En azindan vicdan yapmazdim. Ailemle degilim yine bu bayramda ve vicdan yapiyorum zaman zaman. Yinede ne iyi gelecekse onu yapmaya devam edecegim. Yillarca mutsuzdum ben zaten.
Zaman kiymetlisin.. kendim icin yasamami gerektirecek kadar degerlisin.
Belki alkol alirim bilmiyorum. 2 senedir icmiyordum aklima dusuyor su siralar. Deniz kenarinda tek basima takilabilirim de.. ya da camış gibi yatarim ahanda şuan yaptigim gibi.

Hani dun soyledin ya beni bana anlat diye. Anlatmamak icin 40 takla attim belkide suan ondan soguk soguk cevap veriyosun nadiren cvp yaziyorsun. Ulan hödük senden hoslaniyor olabilirim ama. Senin hakkinda ki gercek dusuncelerimi ogrensen biliyorum ki tartismaya suruklenecek olay. Insan eski sevgililerini hala sosyal aglardan neden silmez??? Hem bana yuruyorsun hemde instagramda bi zamanlar platonik oldugun kizi (b3lkide hala oyle bilemicem) takip edip fotograflarini begeniyorsun. Bunun ustune adini sormadigim eski sevgilinin adini yalan soyledin !!! Hatirlamak istemeyisinden mis ulannn sende ekliii kiz nasil unutcan. Birinden hoslanmak,sahiplenmek,sevmek ozledigim bi duyguyken. Boyle neğüdüğü belirsiz hallerinde bocalamak yoruyor fikrimi beynimi. Bilmiyorum ki dogru mu soyluyorsun yalan mi. Ha bide hem kendini begenmiyorsun takintili oldugun durumlar var. Hemde havali hos guzel ve dovmeli kizlar ilgini cekiyormus. Adamda ki beklentiye bak. Suan sana yaziyorsan hoslandigimdan yaziyorum. Patlarsam muhabbet kesilecek ve anlamsiz bosluga dusecegim. Sabredecegim artik bi kac gun daha nasil olsa yogun bi hayatim baslayacak. Kopruyu gecene kadar hersey bak gor.

Back