• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keske cevremdeki kadinlarin hepsi guclu ne istedigini bilen kisiler olsalar. Kendini farkli görenler de ezik ruhlu olanlar gibi, gercekten bu duzene baskaldiran 1 kisi tanimistim. Topu topu bu kadar iste. Naif oldugunu dusunup sumsuk gibi yasayan kadinlarla dolu ama cevrem, internet, her yer. Erkekler desen zaten felaket.. yalnizliga mahkumum. Iyiki yalnizligi seviyorum.
Hem Eylul geldi, ben sonbahar insaniyim, yagmura aşığım. Gunes sinirlerimi bozdu ondan bu kadar hircinim belki. Ah gunes senden nefret ediyorum ya.
Sonucu gunese bagladim ya.. pes iyivegucluol pes sana.

Keske cevremdeki kadinlarin hepsi guclu ne istedigini bilen kisiler olsalar. Kendini farkli görenler de ezik ruhlu olanlar gibi, gercekten bu duzene baskaldiran 1 kisi tanimistim. Topu topu bu kadar iste. Naif oldugunu dusunup sumsuk gibi yasayan kadinlarla dolu ama cevrem, internet, her yer. Erkekler desen zaten felaket.. yalnizliga mahkumum. Iyiki yalnizligi seviyorum.
Hem Eylul geldi, ben sonbahar insaniyim, yagmura aşığım. Gunes sinirlerimi bozdu ondan bu kadar hircinim belki. Ah gunes senden nefret ediyorum ya.
Sonucu gunese bagladim ya.. pes iyivegucluol pes sana.
Cık cık cık
Ben çok güçlü bir karıyım
Beni es geçemezsiniz iyivegüçlüol hanım :halay:

Su sivrisineklerden bezdim. Yeminlen bezdim.

Onun bunun çocukları sizin mevsiminiz geçmedi mi hala ne b.k yiyorsunuz evimde.

Her yerim kabardı itoğlu itler yaaaa:KK34:

Şuan aklımdan geçen eski ev sahibinin evini yerle bir olmasını diliyorum.. O yaptırmadığı dolabın küt diye yere düşmesini evin duvarlarının patır paytır dökülmesini istiyorum . Ama herhangi bi canlıya zarar gelmeden sadece evinin zarar görmesini istiyorum

Valla beni sevmeyenleri ben daha çok sevmiyorum.
Ama bazıları hariç, onlara biraz öküzlük ettiğim için beni sevmiyor olabilirler.
En iyisi şu şahane karakterimi biraz törpüleyip özür dilemeye başlıyım :halay::halay::-):KK22::KK23:

Back