• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nasıl geciniCm ..paralar bitmek üzere ...kızımın bezi ,kontur ..süt ..çalışmak lazım ,daha çok Küçüksu n seni bırakıp nerde nasıl calisayım ,yada calismalimiyim ..babadan ayırıp ta annannene gitsek ,é babanı görmeden yaşayamam ..kalamıyor gidemiyorum ..

Seni ilk gördüğüm andan itibaren seviyorum. Hala da çok seviyorum ama profile yazdığım gibi kendimi daha çok seviyorum. Bencil miyim?Belki evet...Ama sen beni bu bencilliğimle sevdin. Ben hep böyleydim...

İstediğim mertebeye ulaştım galiba.
Tek kelime etmeden, habersiz kalarak, onun yaptığını normalmiş gibi karşılayıp tepkisiz duruyorum.
Anormalliğini normal karşıladığımda özgürlüğüme kavuştum. Çünkü kabul ettim.
Bazen ne yaparsan yap olmuyor.
Bırakmak en güzeli.

Dun 100.000 euro teklif edilen bir ceza davasini almadim.
Isin alengirli olmasi, sanigin en az 40 yil yatarinin olmasi, agir cezanin en zorlu davalarindan olmasi,baska sehirde olmasi etkendi tamam kabul, bir anlasmali bosanma olsa kabul ederdim tabi ancak bu paraya kabul edilmeyecek yasaya aykiri herhangi bir islem talep edilen bir dava degildi. Tandigim herkes kabul ederdi eminim.
Almadim cunku cok yorgunum, kilimi kipirdatacak halimin olmadigini fark ettim. Ve evet cok mutsuzum bu para beni mutlu edemeyecek biliyordum. Hayattan tat almiyorum, her sabah yine mi uyandim diye dusunmek, mutsuz hissetmek, ictigim yedigim ozledigim gordugumden zevk almamak ne demek ancak yasayan bilir. Surekli gozlerim dolu. Yo hayir derdim aşk acidi degil.. keske olsaydi. Keske bilseydim derdimi tam anlamiyla. Iyi degilim.
Sevgili gunluk ..
Cok yorgunum benn..
Hsyatimin onemli kararini verecem ama yorgunum..
Uzgunummm...
Cok zor aşagi tukursem sakal yukari tukursem biyik..
Iki gundur cok uzgunum ..
Bir yanda kendim diger yanda cocugum..
Keske bunlar olmasaydi ..
Ama hayatta keskrlsr ise yaramiyor..
Mutlu olmk istiyorum ama korkuyorumm...
Yeniden uzulmk istemiyorum ..
Istedigim sadece biraz sevgi ilgiii...ölmk istiyorum ..
Yasamk istemiyorum ben artikkk...
Sol yanim aciyor..
Hemde cokkkk...
Mutlu olamiyorummm..
Ne restoranda en pahali seyleri yemk ne baska bisey ..
Yarin bayram ben mutlu olamiyorumm..
Korkuyotummmm...
Gitsem hayatim yanacak kslsam canimmm..
Cikmazdayim bir mucize olsun Allahim..nolur bir muvize beni bu dertten kurtaran mucizee...
Ben de sevilmeyi hakediuorumm..
Saygiyi sevgiyi ..
Cok erken yasta evlendigimin acisini çekiyorumm hala..
Kader ama ben bunlari hakstmedim..
Haketmiyorummmm...
Cok uzuluyorummm..
Napacamm??
Cok kararsizimmm..
Emin olamiyorummm..
Emin degilimmmm...

Back