• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir kaç gündür iyi hissetmiyorum. Bir iki hafta da olabilir. Bir iki gündür ağlayarak uyuyakalıyorum.
Epeydir bu olmuyordu. İçim ciddi manada huzursuz.
Gerçekleri, doğru yanlışı öğrenme butonu falan olsa keşke.
Düşünmekten yoruluyorum. Hiçbir şey yapmasam dahi, bu beni yormaya fazlasıyla yetiyor.

Kavramlar,duygular,benlikler, her şey karıştı. Cümlelerimi toparlayamıyorum.
Paranoyam var biraz sanki. Bu nerden çıktı dersek yazdıklarımdan değil, bir şey düşünüyordum.

Nerede zülüm gören tacize uğrayan çocuk varsa elim uzansa hepsine güzel bir dünya yaratabilsem.

Cumartesi düğün var ve bugün misafirler gelecek.Biran önce pazar olsun bitsin.8 yıldır ben hiçbir yere gidemiyorum.Millet senede 2-3 kere buraya geliyor.Bu şehirden kaçasım var gına geldi artıkkk

Ardıma dönüp bakıyorum da, dallarımı kıran rüzgarları bile affetmişim ama bir kendime uzanamamış elim.
Özdemir ASaf
Off offf...

Kocam ben bu kadar düşünceli aynı Zaman'da öküz olmayı Nasıl başarıyor hiç anlamıyorum bide öküzlüğünü sempatiklik yapıp örtmeye çalışıyor ama ben yemem :KK12:

Ben sanırım insan seçmeyi beceremiyorum, sanırım ben aptalın tekiyim sanırım hep de öyle kalacağım :KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry:
O kadar üzgünüm ki bu gece

Eşim yüzüme sana tahammül edemiyorum diye bağırdı 1 saattir ağladığım için mi bilmem ama çok kötü bir sancım var kıvranıyorum resmen.. Bu gece de zehir bana.

Bezmiş amazonlar diye bir koloni olsa mesela, testler cidden bezmisleri alsalar oraya. Kesin başkan ilan ederlerdi beni. Hücrelerim bile cogalmiyor bence o kadar bezdim.. rezervleri tuketiyoruz ailecek.

Neden bu kadar bencil insanlar, neden hep biz kendimizden ödün vermek zorundayız? Neden hep kötüler kazanıyor neden?

Bundan boyle bi basimayken artik yanimda juniorimla takilicam...daha dun burda yalnizliktan sikayetciyken hemde....allahim sen nelere kadirsin...cok sukur seni verene.....

Back
X