Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
huzur bolca huzur ve sağlık...
canım ülkem yarını da sıkıntısız atlatalım inşallah...korkuyourm şu densizlerin tehditlerinden
ama inşallah hiçbir şey olmaz ,yapamazlar umarım her ne hayal ediyorlarsa ülkeyi parçalamak adına...
Birgün öyle tekme yiyeceksin ki.. Dış kapının dış mandalı dediğin karın yani ben.. Dediklerimi o zmn anlayacaksın. Ama salaksın çünkü erkeksin anlayamıyorsun ayrıntıları.. Ama sonra acı acı anlatacak o tekme sana gerçekleri.. Şimdi kötü olan ben olayım ama senin iyiliğin için konuştuğumu anlayacaksın...
Pazar pazar ise gitmem yetmezmis gibi, bir de ustune buyuk patron beni ariyor. Sanki gec kalmisim gibi. Deli misiniz ayol. Biktim lennn. Tovbe YaRabbim. Sukur isim gucum var, ama yoruldum..
4-5 ay herşeyden uzakta bir kasabada sadece kafamı dinlemek istiyorum.Deniz kenarında hatta masaj yapılan bir yerde sadece ben.Yenilenmeye ihtiyacım var.