Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçek şu ki ağır geldi duyduklarım
Kızgınım çok kızgınım
Bir daha asla eskisi gibi olmayacak biliyorum.Asla içini döken,her daim dertlerini dinleyen kız olmayacak.Hoş pek umrunda olduğumu sanmam.
Geçer bu da geçer.Derdin alasını yaşamış insanım bu bana ne kadar koyar ki.
Deli gibi spor yapıyorum 5 kilo verdim bile.Daha da vereceğim.Harika bir okul hayatım olacak bambaşka bir şehirde
Kendimi seviyorum.Biraz melankolik olabilirim ama güçlüyüm ve ne olursa olsun hickimsenin canini bilerek yakmam.Kırdıgım kalpten mutlu olmam.
Ben iyi biriyim size yakışmayacak kadar iyi.
Bir gün karşılaştığımızda yüzüne bakıp güleceğim ve hic canım yanmayacak.
Kendime çok ama çok kızıyorum ve kendimi affedemiyorum.. veteriner Fakültesini 3. Sınıfta bırakıp evlendiğim için kendimi affedemiyorum çok ama çok pişmanımm.. ve 2 yaşında bir kızım olduğu için ev hanımıyım oysa benim ne hayallerim vardı ben evde oturacak biri değilim.. ve esim calismama izin vermiyor oysa evlenirken kpss ye girmem konusunda söz almıştım ama şimdi adını bile andirmiyor zaten kpss ye girsem de önlisans olarak giricem veteriner hekim olmak nerde 2 yıllık mezun bir memur olmak nerde mutsuzum ve kendimi işe yaramaz hissediyorum..kimseye derdimi anlatamıyorum çok yoruldum
Şuan umutsuz bir anım; yorulduğumu hissediyorum, kendim gibi birini bulamayacağım galiba, yanlış olup normalleştirilen ne çok şey var, kabullenmek istemiyorum...
Ben de mi diğerlerine benzesem, umursuz olsam... Bunalıyorum.
Anlık üzülürüm geçer.
Beni yanlış anlıyorlar.
İçimde hep o kötü fikirlerle dolaşmıyorum ki ben.
Kendime öyle bir canilik yapamam, yapmam.
Umrumda bile değil.