Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sigamiyorum dunyaya dar geliyorrrr!!!
Acip icimi ucasim var. Gogsum o kadar buyuk ve genis ki sanki herseyine icine alabilirmis gibi. Kavruluyorum resmen. Sigamiyorum dunyaya. Ah neler oldu bana. Ben hic boyle hissetmemistim. Ne olur Hayir olsun Rabbim.
Sizin inadiniza davadan feragat edip eşime döneceğim. Haydi bakalım hodri meydan o kocanın kaçırdığı vergileri de şikayet ettim. Nereden nereye gorusecegiz.
Şu an değil de çoğu zaman umutsuzluk hissiyle kavruluyorum.. Çok enteresan.. Böyle olması için çaba sarf etmiş gibiyim. Ama bir o kadar da kendinden emin mutluluk hormonlarımı gökyüzüne salıyorum. Bak yine çeliştim :)
Herkes haddini bilse aslinda bu sorunlar hic yasanmaz. Sen neden olmadigin bir pozisyondaymis gibi kendini gostermeye calisiyorsun? Sonra da bana sinirleniyorsun. Uzgunum. Senin sinirlenmen benim umrumda degil. Haddini bil, kendine dusuneni yap. Caninin istedigini degil.
azcık beğendim bi havalara girdin denyoluğunu çok cabuk gösterdin be cici çocuk oysaki tam sevebilirim diyeceğim bi tiptin neyse sağlık olsun bana sevdanın yolları sana kurşunlar