Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumda insanlar daha önce polemik yaşadıklarının yorumlarını asla beğenmiyor, aksine polemik yaşadığı insana karşı bir düşünce olduğunda saçmalardan seçmeler olsa bile anında beğen tuşuna basıyor.
Tonla isim var sınava çalışmam soru hazırlamam, çocuk bakmam gerekiyor ama ben harika kanatlar izleyip kadınlar kulübünde geziyorum allah bana akıl fikir güç kuvvet versin.
Tembelmiyim neyim?
Ergenlik dönemimde izlediğim gençlik dizisine en başından başlamak... =)
Şimdi izleyince diyalogların ne kadar anlamlı ve altı dolu olduklarını daha iyi görüyorum.
Espri anlayışını da aynı şekilde.
Çok güzelmiş be ^.^
İyi oldu.
Şu an deniz kıyısında bir yerde olsam uzanıp müziğimi dinleyip huzura doysam biraz kendimle kalabilsem keşke yarını düşünmek zorunda olmasam o kadar ihtiyacım var ki.
İcimde sana karsi ne gibi hisler oldugunu bilmiyorum. Bir yanim saril diyor, diger yanim sana degdigi anda elektrik carpmisa donuyo. Nasil olcak hic bilmiyorum