Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugunden sonra hayatim ne turlu degisecek acaba? Zannediyorum ki bir sure baya baya BAYA zor olacak. Cok sicak olacak, stresli, uykusuz, olacak. Ama olsun napalim.
CamasirLari serip varsa utumu yapip buLasikLari toparLayip ewe ceki duzen verip bu arada bunLari yaparken agâh in sutunu hazirLayip onu icirip sonunda quzeLL bi uykuu cekmek qeciyor akLimdan
Guzelim vatanim, canim vatanim, sen ne hallere geldin, senin uzaktan toprak kokuna hasretken ben, sana nasil kiyarlar nasil yaparlar bunu insanima. Korkuyu endiseyi bize damardan yuksek dozda veriyorlar ama milletim birlik olamiyor. Ne olur sessiz kalmayin bu olanlara ne olur narkozdan uyanin artik..NE OLUR !
Kahvemi yudumlarken bu satırları karalıyorum insanlar neden kendi üzerlerine vazife olmayan işlere karışır ayrıca anlamıyorum.bu ara bu konuya taktırdılar beni gelin olmak zor vesselam iğnelerle laf sokma nedir arkadaş