Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsanları sevmiyorum, nefret de etmiyorum. Çünkü onlara gülüyorum sadece. Hayır hayır, bu bir 'kendini yüksekte görme' olayı değil.

"böyle olursan elbet yalnız kalırsın, sen kendini kapatıyorsun" ...cümleleriniz bana gülünç geliyor. Ben böyle olmayı da seviyorum, yalnız kalmayı da. Ama sorun ne biliyor musunuz? Kendimi kapatmıyorum. Olay şu ki; birinin arkasından konuşup onunla kötüyken, aram düzeldiğinde cııvkkk cıvkkk olamıyorum. İnşAllah da olmam. Huhu! Bence böylesi daha iyi be!

Çok sahtesiniz, KENDİ benliğimle, olduğum gibi, yalnız kalmak, sizin sahte kalabalığınızdan daha iyi. Harikulade!

Yok abi yok. Kendimi cozdum ben. Hosuma giden cogu erkekten hoslanabilirim, ama aslan burcuysa direk asik olurum. Bu yenik asik duygusunu bana yasatan hayatima simdiye kadar girmis olan 3 aslan erkegine de tesekkurler. Gercekten aci da olsa, cok tatli bu duygu. Yasamaya deger...

Bir konuyu okurken aklıma geldi ama konu sahibiyle alakası yok diye orada uzatmak istemedim.Kimi akıllılar cinselliği kendisine istediği marka çantayı aldırma yöntemi olarak görüyor,aman aldatmasın diye "yaptık ya işte daha nolsun" diyebilecek kadar kocasını "yemliyor",güya dinde cinsellik yaşarken konuşmayın üstünüzü örtün tamamen soyunmayın gibi kurallar varmış yorumların içinde millete de bunları empoze ediyor.
Kınamaksa evet kınıyorum.Millete bunu empoze etmelerini kınıyorum.Cinselliğin doğal bir ihtiyaç olduğunu inkar etmelerini kınıyorum.Bu yorumum kural dışıysa moderatörlerin yaptırımına da razıyım.

Back