Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son aylarda macera peşinde gezerken yaşadıklarım çok saçmaydı. eski, monoton hayatımdan vazgeçmesem de olurdu, bu maceralar bana hiç bir şey katmadı. aksine salak saçma bir dostlugu da silmiş oldu.
Allah rızası için, varsa az biraz üzerinizde hakkım ,çocuklarım beni şu mübarek günlerde vs.. kırmayın üzmeyin ....tüm müsliman kardeşlerimin mübarek Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını, yüce Rabbimden diliyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin amin
Yaz geliyor. Uğraşacağım bir şeyler için. Boş da olsa uğraşacağım. Kitaplarıma geri döneceğim mesela. Tuvalleri, boyaları elime tekrar geri alacağım. Beni ben yapanları bir bir masaya koyacağım. Masa da masaymış ha!
Ne büyük dertler varken benimki bir hiç diye düşünsem rahatlarım herhalde.
Her şey beyinde biter neticede.
Biraz sabırlı olayım en iyisi.
İçim kanıyor ama napalım. Yaşanır böyle şeyler ve geçer elbet. Allah'ım nolur yardım et bana. İçimde sıkıntısı kalmasın artık.