• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nasil olacak gelecegim nasil sekillenecek.. Korkuyorum.. Keyifsiz tatsizim.. Uykum var ama gunun bitmesinden korkuyorum.. Onca uzuntu yasadim bir karar verdim. Ama nasil mutlu olacagim.. İcim aciyor.. Kendimi ve oglumu korumak zorundaydim.. Hayat durmus gibi. Cok sevdigim en cok sevdigim adam beni nasil incitti.. İnsallah hersey guzel olur... Aile olmak bu hayatta en guzel sey... İcimde koca bir bosluk... Bir agri... İcim kiyiliyor...

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Ben bu siteyi hamileyim kalmayı istediğim bir dönemde gecenin bir yarısı acaba belirtiler neler diye site site bakinirken rastladım ve çok güzel bilgiler edindim... bende size teşekkür ederim. .. şimdi 6 haftalık hamileyim ve bebeğimi bekliyorum :)

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Ne demek ben teşekkür ederim

Yahu ne zaman biseylere heveslensem hep bi aksilik cikiyor. Ama bu cogu zaman boyle yahu!! Nedir bu anlamadim ki?

Belki de haksizlik ediyorum ama yani biraz da bunu soylemekte hakkim var gibi..

Yine de halime sukur.

Sabret Mahperi... Karanlık gecenin sonu güneşle aydınlanır sabret... Kimsenin yaptığı yanına kalmaz... Gün gelir herşey tersine döner... Sen sabret yeter ki... Gün doğmadan neler doğar...

Asıl biz size teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda oldunuz yıllardır. Emeklerinize, gönlünüze sağlık. Özellikle doğum günümde hep mesajlarınızla sevindim duygulandım:KK36: İyi ki varsınız...:nazar::nazar: siz, ekibiniz ve tüm kk üyeleri:KK50: inşallah uzun yıllar da hep olacaksınız, burada olacağız.:KK200:
Nice nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Back