• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ağlama duvarimiz ☺ Burasi olmasa kime bu kadar soru sorup sabirla cevap alirim bilemiyorum :) Yoksa 2 aylik kizimla tek başina çildiririm sanirim..:KK47:

Göz makyajını az yaptığımda bu kadar beğenileceğimi bilseydim yıllardır hep az yapardım :KK37:
Eyelinere o kadar para veriyordum artık yok benim için :cool:

İyi hissetmek için zorlamam mi gerek kendimi
Ya da sonuna kadar su acıyı yaşayıp bitirmeli mi? Biter mi bilemiyorum da
Tamam kabul çok mutsuz takılmayı sevmem peki acı çekerken mutlu görünmeye çalışmak neden oyun oynuyor izlenimi oluşturuyor ki bende.
Geçecek evet bitecek inanıyorum o yüzden acı çeksem de şikayetçi değilim

dışarıda mis gibi hava var benim neşeli olmam lazımdı bu havayı görünce sanırım kafamın içindeki kara bulutlar dağılmadı henüz

şu an aklımdan gecen sey babamın artık bu gidişata son verip hakkını yedirtmemesi :( gercekten bu aralar kafam buna takılıyor ve keske babam bir seyler yapsa, gercekten bunun icin keske elimden bir seyler gelebilseydi

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Cok tesekkurler kazen bır cok bılgı paylaşımını yapıyoruz ne guzel bır arkadaşlıklar kuruyoruz hıc bır bırbırımızı tanımadığı halde bırbırımıze yardım edıyoruz ıyıkı varsınız

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Biz teşekkür ederiz iyiki var kk

Back