Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bende çok teşekkür ederim böyle bir imkan verdiğiniz için. İyiki açılmış kk ve iyiki varsınız sizler sayesinde tanımadığımız insanlarla tanışmak sohbet etmek, dertleşmek, dua etmek, dua almak ve üzüntümüzü, sevincimizi paylaşmak çok güzel.Çevremdeki arkadaşlarımdan beni daha iyi anlayan, destek veren arkadaşlarımız var bu kk ve sizlerin sayesinde çookk teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim.

Kk ye uye olmadan öncesinde de bisey öğrenmek istedigimde ilk olarak bu forumdan faydalanirdim. Sonra bi gün dedim benim de neden katkim olmasin böylece Kk uyeligim başladı gayet de memnunum burda olmaktan..

Sahiden 15 yıl mı resmen şoklardayım bende merak ediyordum kaç yıllık site diye hep keßke daha onceden keşfetseymisim diyorum ama neredeyse ben cocukken kurulmus burası ben daha 13 yasindayken

Ahhh keşke vakti zamaninda burayı bulsaymisim bdv de soracak ne cok sorum olurdu

Aklımdan şu an nemi geciyo valla helal olsun demek geciyo

İnşallah bi kızım olurda oda Kadinlar Kulübü nun 45.yılını falan gorur

Ne demek nice nice üyeler dilerim.

nice uzun senelere.
sizlerle tanışmam çok sıkıntılı bir anımda oldu. daha önceleri de k.k.'yı biliyordum saç topiklerini okurdum ama üye değildim. bdv.yle tanişmam yeni bir ayrılık yaşadığım ve zorlandığım bir dönemdi. kendi derdimi unutabilmek için sürekli burayı okudum ve düşünmemeye çalıştım. (en önemlisi de Allah'a sığındım) işe yaradı mı; evet. günlerce okudum, çok eski konuları bile okudum ve çok daha zor imtihanlardan geçenleri gördüm. netice çok şükür şimdi iyiyim, atlattım.
iyi ki varsın kadınlar kulübü.

burda olmaktan mutluyum ve bende size teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…