Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yurttan artık o kadar sıkıldım, o kadar bıktım ki hangi kelimeyle anlatacağımı bile bilmiyorum. İyi insanlara karşı bile artık pozitif olamıyorum yurtta. Gencecik kızlar ne halt yemeye Ahmet Kaya dinleyerek damara bağlarlar ben bunu anlamıyorum? Akşamları kulaklığa yapışık bir şekilde oturuyorum mecburen çünkü bunların dinlediği müzikleri dinlesem kendimi keserim ben bir haftaya. Resmen odadan gittikleri vakit çok mutlu oluyorum. Yurttan önce insanları severdim, şimdi insanların çoğundan koşarak uzaklaşmak istiyorum resmen. BIKTIM! Tek kelimeyle bıktım yani. Zaten terörist doldu bu sene iyice, her koridorda tekinsiz, hangi dilde telefonla konuştuğu belli olmayan garip tipler var. Ben ne bileyim suikast mi hazırlıyor, bomba planı mı yapıyor?! Kimse kusura bakmasın ama bu terör yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor. Gerçekten artık sıktılar, zaten diken üzerindeyiz. Odayı da değiştirmek istemiyorum zaten az bi zamanım kaldı. Sabır diyorum başka da diyecek bişey yok zaten.

Sakin ol.
Sakin.
Ağlama.
Sevmiyorsun artık.
Sadece yaşadığın sıkıcı şehir boşluğa düşürüyor.
Başka hiçbir sorun yok.
Geçeceğini biliyorsun.
Yok olacak acı hisler de tüm güzel hislerin gibi.
Dayan.

Ben senin o bana hayran hayran bakan gözlerini yerim :KK200:
Ne şanslıyım ben :KK200:
Herkese böyle içten , gerçek seven , bu kadar yücelten Tanrıca gibi davranan bi sevgili nasip olmuyor :KK68:

Olmuyor iste ben mutlu olamıyorum
Bu kadar belirsizlik varken hayatımda ileriye bakamıyorum
Neyse ki biri 2 gün sonra açığa çıkmış olacak,bakalım toparlayabilecek miyim tek başıma
Boyle her an görüyorum ya seni içim sızlamıyor değil
Kaderde yokmuş ne diyebilirim ki
Sadece bende isterdim deneyebilmek ama bu saatten sonra olacak is değil zaten

Back