Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu ara çok doluyum of!
Enerjim emiliyor ve sürekli enerjimi emen olayın, kişilerin olduğu yerde olduğum sürece düzelemiyorum bundan nefret ediyorum. Bunu bertaraf etmeyi öğrenmeliyim.

Benim için iç güzellik önemli diyen insanlara bu isyanım !!! Yüzümüz güzel değil diye içimiz güzel mi, ferahlatıcı mı, tam senlik mi, olgun, doygun, kıymet bilen, çalışkan, savaşçı mi hiç bakmıyorsun ama!!!

Kapi kolu zorlandiginda ,nefesim benim degil. Anlamsiz bir korku havasi, dislerimin arasinda serin bir sabah ruzgari... Sonra nolduysa ayaga firliyorum. Gidecegi hedefi garantilemis kursun gibi ayaklarim kapiya goturdu bedenimi. Korkuyor muyum ? Actim...

" Gurursuz !!! " diye bir ses cinladi kulagimda. " Gurursuuuuuz!!!". Titriyor muyum ne. Kimseler yok. Kulaklarim ugulduyor. Ah ne aci !

Dikilip kaldim oylece. Ellerim buz kesmis, usuyorum. Son bi gayret uyusmus parmaklarimi ovusturup isitmak istiyorum. Parmaklarimdan kan damliyor. Ama nasil olur ?! Tam kanin kirmiziligini hayranlik ve keyifle izliyorken ayni ses " Gurursuuuuz!!! ".

Ayaklarimda bi islaklik. Kan mi ? Bakamam. Korkuyorum. Bakmalisin . Bakamam. Bak ! Hayir. Bak artik suna !!!
Aha sen miydin ? ! Nesin sen ? Ayak parmaklarimin tam ucunda minicik kucucuk ufacik bi sey. Konussana kimsin sen ? Kimildamafan duruyorum. İcimde tarifi imkansiz bir ofke. Sen misin beni korkutan ,soylesene ?!! Kararliyim tek bir kelimesinden sonra gozumu kirpmadan ezicem. Ve perde :) tum bu sacmaliklar son bulur. Mutlu sonu agzimdan salyalarak akitarak bekliyorum , sabirsizlanarak yineliyorum sorumu : Kimsin sen ?

Gozlerini gozlerime dikiyor pervasizca . Agzinin kenarinda kirik bi gulumseme. Yumruklari ski,cenesi yukarda. Ve konusuyor...
- Ben senin gururunum. Tanistigimiza memnun oldum.

Benim su an aklimdan . Namaz gviyor kapanmak gviyor ev emizligi gciyor ailemim 10 yillik dgistirmemedigi esyalati nasil degistiriirim para nasil biriktiririm sinava nasil calisirim nasik geccek koca 3 ay okul hemen bitsin cok sikici. Sonra ygs gviyor strese girdim ayol aglayacgim

Back