Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sac örgülerine bayılıyorum
Ama ne yazık ki ne yeteneğim ne de o gürlükte saçım var:KK64:
Su sınav bir geçsin,yaza kadar saçım da uzamış olur gidip kuaföre salaş bir orgu yaptıracağımm:21:
Sonraaaa kilo verip çok tatlis bir gardırop oluşturacağım kendime
Bekle beni bohem tarz:KK76:
Namaz kılmaya başlayacağım
Ve tabi ki dil öğreneceğim,okuluma yerleşeceğim yeni insanlar girecek hayatıma...
Belki o da olur kim bilir:)
Umarım istediğim bolum olur umarım bu yazdıklarımın hepsini ağız tadıyla yaşarım
Bugünden kopmamak için yarına tutunuyorum işte:)
Umut fakirin ekmeği hesabı:KK39:

Hayatı çok seven dolu dolu geçirmeye çalışan biriyim, kendimce
En son burdan gittiğimde ne yaptım sırasıyla bilemem
Ama bazılarını fotoğraflıyorum, hem unutmamak için hem de hatıra kalsın diye
Geçen yıl bi çiçek almıştım ama işyeri şartlarında soldu gitti, kıyamadım eve götürmüştüm
Yerini sevmiş olmalı ki sonuç tamda böyle : )
12717398_10207344252379092_2512379995315328328_n.jpg
Gözüm gönlüm açılır diye salona aldım, baktıkça seviniyorum
Alış verişe çıkmıştık, tam da 14 Şubat madem gel sana bi çiçek alalım sen seversin dedi eşim
Onu da şöyle seçtim ve dibindeki 'karanlıkta ışık saçan taş' denen şeyleri ben ekledim. Ahım şahım bi ışık saçmıyor hafif yeşile dönüyor ve taş değil plastik ayrıca :KK48:
12744010_10207329855379176_3782725912746997814_n.jpg
Sonraki gün mü bilmiyorum işte epeydir banlıyım ben genelde her akşam eve gidince yeni bi icat bulurum kendime :KK48:
Madem keçe ile uğraşıyorum, kızıma aktivite kitabı yapayım dedim
Zor biraz tabi, vaktim de kısıtlı olunca daha 1.sayfasını yapabildim
Ne zamana biterse : )
992788_340634282726881_4569690137881196641_n.jpg
Herşey her zaman süt liman olmaz tabi
Bizde de 'dert' denilen şey olmuyor mu ?
Elbette oluyor ama çok şükür aşmak için elimizden geleni yapıyorum, gerisi nasip

Şu an taze olarak aklıma gelen bir örnek
Sürekli baş ağrısı olan eşimin uzun araştırmalar yapılmasına rağmen bişeyi yok dense de
Zahmet edip bir tansiyon ölçmedikleri halde işyerindeki tansiyon aletini deneyelim derken, tansiyonun yüksek olduğunu farketmemizle...
Eşim 'alet bozuktur canım zaten dijital' dese de. Doğru doktora dememle
'Yüksek tansiyon hastası' olduğunu öğrendik. 24 saat holter sonucunda
Her şerde vardır bir hayır belki baş ağrıların da azalır artık diyerek telkin veriyorum
Tuzsuz yaşama merhaba demeye çalışıyoruz ( Bilenler bilir cips ve hamurlu herşeye bayılırım )
Çünkü aynı evin içinde biri yer biri bakar olmamalı, belki bende bu yaştan sonra biraz sağlıklı beslenirim bu sayede
Üzüldüm tabi ama eşime çaktırmıyorum, tuza veda ettiğimizden değil tansiyon ciddi bir hastalık olduğu için üzüldüm
Eşimin pek bilgisi yok sadece çıtlattım ki ciddiyetini bilsin ona göre dikkat etsin diye
Olumsuz şeyleri çok dillendirmeyi sevmem
Biz önlememizi alalım, gerisi takdiri ilahi
03.jpg
Tuzsuz ekmeğimizden yaptığımız sandviçleri yiyerek :kk77: herkese günaydın diyorum :KK3:

gripten geberiyorum, hamileyim ilaç içemiyorum eve gidip dinlenemiyorum neden çünkü amirim izin vermez, ulan siz eşlerinize el bebek gül bebek bakıyosunuz hamile olunca vicdansızlar bende bi bayanım zor durumdayım beni niye görmezsiniz ki benim ne suçum var geberiyorum burda resmen :KK62:

Bugün sadece durmak istiyorum.
Hiçbi şey yapmadan ölü gibi kalmak.
Ağlamak ağlamak... Ancak öyle atarım bu travmayı.
Ama nerdeee... :KK14: Yine kaskatıyım, yine gülüyorum, yine heveslerim mutluluklarım var. Çok güçlenmişim ben. Yıkmadı bu acı aşk. Bu zorunlu ayrılığım. Her şeye çok şükür.

Sandviçimi yedikten sonra homeland izliim ben en iyisi. Sonra bi film de izliim hatta. Ya da kitabımı okurum. En güzel tek kişilik aktiviteler. =)

Back