Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Icimin yaglari hala aklima geldikce eriyor Trafikte bayan sürücuyuz diye yapılan karşısında siyah ojeli tirnaklarimi yüzümü götürüp aglayacagimi felan felan sandı galiba. Yakında bi beyzbol sopasi felan tasisam iyi olucak.
Yorgunum...kpss yi bi turlu kazanamamaktan..kendimi eve tikadigim yetmezmis gibi esimi cevremdeki herkesi derslerim yuzunden ihmal etmekten.ve bunun yuzunden anne olmayi ertelemekten..icimdeki tum guzelliklerin kapisi orda.ve ben o kapiyi acamiyorum..cok yorgunum..allahim emekler karsiligini bulacak mi?
Insanları beklemekten nefret ediyorum. Yahu hazirlanmak niye bu kadar uzun surer ki alt tarafi markete gidecegiz. Her zaman bekliyorum ben hic bir yere gec kalmak istemiyorum. Sendeki bu dikkatsizlik niye. Soyleyince de dariliyor tamam bende kizim ama biraz pratiklik lutfen rica ediyorum podyuma degil markete gidiyoruz markete...
Benim minik kızım Papiş'im, sabah koca bir kase dolusu yemeği mideye indirdin, garkkkkk deyişin karşı apartmandan duyuldu, hala tabağını yalıyorsun, el insaf obur bücürüm benim
Bıktım ama artık yeter artık
tüm motivasyonum gitti
artık ders çalışmalarım yetermiş bitsinmiş
daha önce de kafayı yiyeceksin ders çalışmaktan dedi
yahu SANANE benim hayatım bu
Sonra bağırıp çağırıp cevap verince de yine başladın oluyor!
sakin olamıyorum Allahım sabır ver ...
Kimseye bağırmak sesimi yükseltmek kırmak istemiyorum ama sabrımı zorluyorlar
Tükendim bittim ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım yeter yaa...
Kaderimde ne var acaba.. bilsem de artik umitlenmesem... bu sefer tutar mi acaba tup bebek... yoksa herkesin aciyarak baktigi cocuksuz bir kadin olarak mi yaşlanacagim?? Bi cennete gitsem.. bi milyon cocuk doguracagim. Hemde tup bebeksiz
Kötülük yaptığında sevinen insanlara ....la gülesim geliyor bazı zamanlar.
Sen şimdi beni üzdün, canımı sıktın ya, üzüleceksin de hiç merak etme.
Ama burada ama öbür tarafta.
Matah bir şey yapmadın kendini ezdin haberin yok.
Yok yok oyun oynuyorsun sen benimle
Gözlerimin içine içine bakıp seni takmiyorum havalarına girme
Madem takmıyorsun bana bakma,birileriyle muhabbet ederken gelip yan masaya oturma
Ahahah bir de arkadaşların beni gözlüyorlar sana bakıyor muyum diye
Yordun beni hem de aramızda somut hicbir sey olmadan
Ama artik bende umursamıyorum biliyor musun
Hatta sanırım basa dönmeye başladım,seni görünce midemde kelebekler uçmuyor:)
Neyse simdi gidip azıcık uyuyacağım ve kalkıp çok çok çok ders çalışacağım
Aklım almıyor 2 yaşındaki çocuk 8 ay boyunca nasıl hayatta kalabildi
Ne yedi ne içti,nerde kaldı
Küçücük,her yeri yara bere parazit içinde
Nasıl bir vicdan bu anlamıyorum
Ve Anja sen ne mükemmel bir insansın öyle
Boyle insanlar var oldukça,umut az da olsa var