Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

elifin düşleri diye bi çizgi film izliyor kızım..şeftalinin olduğu tezgahta bal kabağı bal kabağının olduğu tezgahta karpuz..mevsimleri aynı mıydı bunların, yoo değildi kafamda deli sorular..bi de herhalde niloyayı unutturmak için yapmışlar bu çizgi filmi..cıkk olmamış on elif bi niloya etmez:KK8::p:KK16::KK53:

Yillar sonra bu umutsuz satirlarimi cocugum kucagimda okuyup wayy be ne gunlerdi demek istiyorum....:( umutsuzlugun mutsuzlugun dibindeyim. Elalemin simarik cocuklarini gormek istemiyorum. Kimse evime cocugunu misafirlige getirmesin !

Çevremde çoğu kız mutlu aşk böcekleri gibi dolaşıyorlar . ,
Sevgililerinden sürprizler , evlilik teklifleri havada uçuşuyor .
Ben haketmiyorum demek ki hiç bir şeyi .
Felaket mutsuzum özellikle bu akşam .

Senin o kimseye minnet eylemeyen,sivri dilli,asi tavrın ilgimi çekmişti sanırım
Ayni anda herkesle arkadaş olabilen ama biraz da gıcık yanın vardı ya iste tam o
Zıt kutuplar birbirini çekermiş demişti bir arkadaşım bende tam tersini düşündüğümü söylemiştim.Sanırım öyleymiş
Biraz bosvermislik,biraz eğlenceli biraz kendini salmış bir hayat
Benim mükemmeliyetçi ruhuma aykırıydı ama iste çok özenmiştim sana
Güzel olabileceğini düşünmüştüm,belki de gerçekten olurdu
Acı olan su ki biz bunu hic öğrenemeyeceğiz,olsun hayırlısı...

Yine depresyonlu uyandim gune. Acaba cocugum hic mi olmayacak diye iskence ediyorum kendime... eve gelen misafirlerin bebeklerini hoppidi hoppidi sevmelerinden nefret ediyorum. Biraz dusunceli olun. Ne aci yasadigimi. Biliyorsunuz. 2 saat da cocugunu sevme yanimda ölmezsin ya! Nefret ediyorum hepinizden...!

Can'ım yavrum benim sakın bırakma anneni yapış ona sıkı sıkı tutun biz seni aşkla Özlemle bekliyoruz güzel yavrum lütfen beni terk etme senin için onca ilaca onca eziyete katlandım lütfen bizi bırakma seni bekliyoruz annecim Can'ım yavrum 6 gün sonra bize merhaba de annecim olur mu ...

Anne var ya en anlaması gereken insan sensin beni normalde ama zerre anladığını düşünmüyorum çoğu zaman.
Çünkü beni rahat kendim gibi olmamı sağlamadığın için kendimi çok göstermedim sana, tanımıyorsun fazla hoş tanımak için de işte rahat bırakmıyorsun. Hayatımda herkese karşı böyleyim, ne kadar rahatlık hissettirirsen o kadar kendimi gösteriyorum. Yıllar sürebilir yıllar sonra şaşırabilirsin de. Bilerek ayarlamıyorum.
Ve zorunda olmasam haklı olduğum ama laf yiyeceğimi boşuna canımı sıkacağını moralimi bozacağını bildiğim hiç bir konuyu sana anlatmam ama maalesef zorundayım. Bir de tam tersini yapsam bazı konularda ona da kızacaksın adım gibi biliyorum ya çok sinir bozucu, muhalefet olmak bazı konularda derdin.
Gerçekten ekonomik özgürlüğümü elime alayım o kadar rahatlayacağım ki. Ahh ah...
Hep hep hep karıştın hep ezdin hep moralimi bozdun hep en kötüsünü düşündürttün ve ben kötü düşündüm mü gerçekten kötü oluyor.
Manevi olarak çok yordun beni anne. Şu yaşımda yaşadığım manevi zorlukların sebeplerinden birisin büyük oranda, azaltabilirdin ama hassaslığımı arttırdın.

bu adam tam bir deli. tam bir manyak. anormal.
aşık olabileceğim insanın böyle biri çıkmasına şaşırmadım.
anormal olan anormali çekiyor herhalde.
ooofffff... neyse ki artık bitti. öyle düşünmek istiyorum. =(
hala iki gerzek birbirimize seni seviyorum diyoruz.

Back