• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aman kızlar ( özellikle E esin29 , @Jelibontadinda , @Kiraz_Mevsimi_54 )
3 günlük dünya
Boş verin gitsin çiçeği, bekareti, tipi
Çok şükür bugünümüze hala nefes alıyoruz, sağlıklıyız, hala bazı şeyleri yapabilme imkanımız var
Kendimize ne katabilirsek kar
Öncelikle herkes asık suratla gezmeyi bıraksın, gülmek en basit şey ve pozitif enerji verir her zaman
Işık saçalım kendimize, evimize, çevremize
O zaman her şey daha güzel olabilir.
seni seviyoruz biz yaa..asıl ışık kaynağı sensin çevrendekinlere

Sonunda tarzıma uygun , fiziğime en güzel yakışacak elbiseyi buldum ve şiparişini verdim =))
Altına yeni topuklu ayakkabılarımla harika duracak :KK76:

Ondan nefret ediyorum ya tanimiyorum ama oyle boyle bi nefret degil.Mutsuzluguma neden oldun aptal sey sen sefasini surdun ben cefasini cekiyorum.Seni bulsam var ya kafani asfalta surtup cikan kivilcimla telimi sarj edicem o....

Bir makaleyi okuyorum sıkılıp nete bakıyorum sonra tekrar makale sonra tekrar net... 10 güne kadar nasıl yetiştireceğim, ağlayacağım of.

İçim de aralıkta ankara sabahi gibi soguk. Herkesin düşünüp de edebinden soyleyemegecegi ne varsa dilimin ucuna gelince akıp gidiyor. Kalbim yorgun. Kendini haddinden fazla onemseyip beni bi kenara atanlarla isim yok artik. Ucunda oleceksem bile herkes hak ettigini yasasin istiyorum. Dunya benim onda birim kadar adil olsa keşke.

Mız mız, yakınan, yaşlılar gibi ay oram buram diyen insanları sevmiyorum
Hayat enerjimi emiyorlarmış gibi geliyo

Bugün patron yok,yani zerre işim gücüm yok; ne yapsam yaa. Film mi izlesem,test mi çözsem,konu mu çalışsam... Kafam karıştı.:KK45:

Allahim
Bana guc ver cikmazdayim araftayim boslukta kaybolmak uzereyim su halimle yasadiklarim cok agir
Sana siginiyor bir tek "Sen" den medet umuyorum.Beni bilensin gorensin sabrimin karsiligini mukafatsiz birakma yarabbim bana bunu yasatanlarin yanina kar kalmasin.Biliyorum ki sen mazlumun yanindasin.Bana guc ver yarabbim sabir ver

Iyiki varsin kk gercekten suan sana siginmis gibi hissediyorum..mor.cati beni almaz

Back